A Anilkbg3d Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Selam arakdaşlar konu şu; şimdi benim PC'de bazı USB yerleri çalışmıyor. Bunun üzerine konu açmıştım ve BIOS pilini çıkar tak düzeliyor diye bir çözüm gelmişti. Bunu yapacağım ama bir şey olur mu? BIOS sıfırlanır mı falan falan?
Selam arakdaşlar konu şu; şimdi benim PC'de bazı USB yerleri çalışmıyor. Bunun üzerine konu açmıştım ve BIOS pilini çıkar tak düzeliyor diye bir çözüm gelmişti. Bunu yapacağım ama bir şey olur mu? BIOS sıfırlanır mı falan falan?
KS KS A Anilkbg3d Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #11 Enes3078 dedi: Anakartınız nedir? ASUS ise USB sürücüsünü kurmanız sonucu bunlar oluşmuş olabilir. Ek olarak Driver Booster kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... anakartım asus değil ve başka bir program kullandım SeastoreKing dedi: Yüklediğin driver programı nedir? Genişletmek için tıkla... hatırlamıyorum ama usb yerleri dışında bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Anakartınız nedir? ASUS ise USB sürücüsünü kurmanız sonucu bunlar oluşmuş olabilir. Ek olarak Driver Booster kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... anakartım asus değil ve başka bir program kullandım SeastoreKing dedi: Yüklediğin driver programı nedir? Genişletmek için tıkla... hatırlamıyorum ama usb yerleri dışında bir sorun olmadı.