Selam arakdaşlar konu şu; şimdi benim PC'de bazı USB yerleri çalışmıyor. Bunun üzerine konu açmıştım ve BIOS pilini çıkar tak düzeliyor diye bir çözüm gelmişti. Bunu yapacağım ama bir şey olur mu? BIOS sıfırlanır mı falan falan?
Selam arakdaşlar konu şu; şimdi benim PC'de bazı USB yerleri çalışmıyor. Bunun üzerine konu açmıştım ve BIOS pilini çıkar tak düzeliyor diye bir çözüm gelmişti. Bunu yapacağım ama bir şey olur mu? BIOS sıfırlanır mı falan falan?
BIOS sıfırlanır. Ayarları tekrardan yapman lazım. Ama sorunun BIOS'dan kaynaklandığını düşünmüyorum. Ya soketler bozuldu ya da lehimleri koptu.
Bir driver programı yüklemiştim ondan sonra oldu bazı yerler çalışıyor bazı yerler çalışmıyor. Ve BIOS'ta çalışıyor her USB yeri.
Bir driver programı yüklemiştim ondan sonra oldu bazı yerler çalışıyor bazı yerler çalışmıyor. Ve BIOS'ta çalışıyor her USB yeri.
format attım düzelmediO zaman format atarsan sorun düzelecektir. Format atmak istemiyorsan o driver ı DDU ile silmeni öneririm.
Format attım düzelmedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.