BIOS pilinin değiştirilmesiyle çıkan tanımlanmayan ağ sorunu

Makaleler
13
Merhaba arkadaşlar. Daha önce BIOS pilinin değiştirilmesiyle ilgili konu açmıştım. BIOS pilini değiştirdim. Onunla ilgili bir sorun çıkmadı. Yalnız BIOS pilini değiştirdikten sonra bilgisayarı açtığım zaman internet kesik halde kalıyor. BIOS pilini değiştirmeden öncede oluyordu fakat bu kadar internet kesikliği olmazdı. Kablo gevşediği halde çıkarıp tekrar bastırınca internet gelirdi. Şimdi ise modemi açıp kapatıyorum, resetliyorum ve bilgisayarı kapatıp açıyorum. En sonda zorla geliyor.
Önceki açtığım konuda burada. [Çözüldü] Saatin Geri Kalması ve BIOS Pilinin Bitmesi | Technopat Sosyal
@Murat5038 hocam bu konuya da bir baksanız duacınız olacağım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

@Murat5038 hocam anakart modeli Asus P5G41 TMLX.
Aşağıda resimleri sırasıyla verdim. Az önce BIOS 'taki resimleri tekrar çekmek için girdim. Sonra bilgisayarı açtım yine kesiklik oldu.

Fotoğraf0054.jpg

Fotoğraf0056.jpg

Fotoğraf0057.jpg

Fotoğraf0058.jpg

Fotoğraf0059.jpg

Fotoğraf0060.jpg

Fotoğraf0061.jpg

Fotoğraf0062.jpg

Fotoğraf0063.jpg

Fotoğraf0064.jpg

Fotoğraf0065.jpg

Fotoğraf0066.jpg

Fotoğraf0067.jpg

Fotoğraf0068.jpg

Fotoğraf0069.jpg

Fotoğraf0070.jpg

@ Murat5038 hocam fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Boot sekmesinde birinci sırada remove olarak var. İkinci sırada SSD var. Üçüncü sırada ise Optik okuyucu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot sekmesinde birinci sırada remove olarak var. İkinci sırada SSD var. Üçüncü sırada ise Optik okuyucu var.
1. sırada SSD, 2. sırada HDD 3. sırada optik olsun gerisi disable olsun.

Boot sekmesinde;
Quickboot: disable
Full screen logo: disable
Add On rom: Burada hangi seçenekler var?

Tools menüsünde;
Express gate: disable (Farklı birşey varsa söyle)

AI NET2;
Yukarıdakidediklerimi yapıp save yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp sorun devam ediyorsa burada disable olanı enable yapıp save yapıp tekrar dene.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı