BIOS Secure Boot Key Menegment ayarlarıyla oynadıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor

Bulut_erb0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
240 gb SSD 2 TB HDD
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
Gigabyte ab350m d3v
İşlemci
Ryzen 5 2600
Merhaba konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bu işin acemisiyim. Windows 11 indirdikten sonra Valorant'ta Secure Boot hatası aldığım için TPM ve Secure Boot açarken Secure Boot enable hatası verdi. Aşağıdan key Menegment'tan bir şeylere bastım videoda gördüğüm gibi.
Sonra yes restart dedim. Bilgisayar kapandı ardından kasa çalışıyor ama monitörde bir şey yok. BIOS ayarlarını sıfırlamak için BIOS pilini çıkarıp 5-10 dk bekledikten sonra geri taktım olmadı CMOS'tan reset atmaya çalıştım olmadı belki ekran kartına görüntü vermiyor diye gidip VGA kablo alıp ekran kartını çıkarıp taktım yine olmadı. Monitör çalışıyorum kablolardan da sıkıntı yok bu konuda bana yardımcı olursanız müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Valorant da Secure Boot hatası alanı ilk defa görüyorum

Boot ayarlarını değiştirmiş olabilir misiniz acaba aklıma bir tek o geliyor

Valorant da Secure Boot hatası alanı ilk defa görüyorum

Boot ayarlarını değiştirmiş olabilir misiniz acaba aklıma bir tek o geliyor
Muhtemelen öyle bir şey yaptım bios resetleme ile ilgili ne biliyorsam onu yaptım nafile

Secure Boot devre dışı idi değil mi?
Evet hocam araştırdım anladım kadarıyla bunu evde suan için düzeltemem ya tamirciye falan götürmem lazım ya da CH341-A programlayıcı alıp yapmam gerekiyor yine de teşekkür ederim hocam

Evet hocam araştırdım anladım kadarıyla bunu evde şu an için düzeltemem ya tamirciye falan götürmem lazım ya da CH341-A programlayıcı alıp yapmam gerekiyor yine de teşekkür ederim hocam

Hocam isterseniz flaşı bellek ile Boot etmeyi deneyebilirsiniz ama çözüm olacağını sanmam

Hocam isterseniz flaşı bellek ile Boot etmeyi deneyebilirsiniz ama çözüm olacağını sanmam
O da aklım geldi hatta Recep hocanın bir videosun da görüştüm sanki flaşı takıp kasanın arkasında bi düğmeye basıp boot ediyordu bende öyle bir düğme yok maalesef fakat aklıma birşey geldi uefi destekli ekran kartı bulup anca o şekilde biosu sıfırlaya bilirim keşke apu işlemcim olsaydı bu kadar yormazdı bu yazdıklarım yarın öbür gün birinin işine yarar belki

Hocam geçmiş olsun kart brick olmuş servise gitmesi gerek yeni BIOS atılsın.
Kusura bakmayın yeni fark ettim cevabınızı ve teşekkür ederim tanıdığım bir tamirci vardı ne yaptım ettim bios yazarken hata veriyordu dedi yeni anakart aldım a520m suan onu kullanıyorum eski anakartı da sakladım CH341-A cihazını da alıp düzeltmeye çalışıcam artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…