Bulut_erb0
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 16 GB
- SSD veya HDD modeli
- 240 gb SSD 2 TB HDD
- Ekran kartı
- RTX 2060
- Anakart
- Gigabyte ab350m d3v
- İşlemci
- Ryzen 5 2600
Merhaba konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bu işin acemisiyim. Windows 11 indirdikten sonra Valorant'ta Secure Boot hatası aldığım için TPM ve Secure Boot açarken Secure Boot enable hatası verdi. Aşağıdan key Menegment'tan bir şeylere bastım videoda gördüğüm gibi.
Sonra yes restart dedim. Bilgisayar kapandı ardından kasa çalışıyor ama monitörde bir şey yok. BIOS ayarlarını sıfırlamak için BIOS pilini çıkarıp 5-10 dk bekledikten sonra geri taktım olmadı CMOS'tan reset atmaya çalıştım olmadı belki ekran kartına görüntü vermiyor diye gidip VGA kablo alıp ekran kartını çıkarıp taktım yine olmadı. Monitör çalışıyorum kablolardan da sıkıntı yok bu konuda bana yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Sonra yes restart dedim. Bilgisayar kapandı ardından kasa çalışıyor ama monitörde bir şey yok. BIOS ayarlarını sıfırlamak için BIOS pilini çıkarıp 5-10 dk bekledikten sonra geri taktım olmadı CMOS'tan reset atmaya çalıştım olmadı belki ekran kartına görüntü vermiyor diye gidip VGA kablo alıp ekran kartını çıkarıp taktım yine olmadı. Monitör çalışıyorum kablolardan da sıkıntı yok bu konuda bana yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: