BIOS sürümünü düşürmek mümkün mü?

hocam bu sürücüyü daha önce denemiştim sonrasında yine hata aldım

Sistem bana f2 ile geldi ben kullanmaya başlamadan önce bios güncelledim ondan kaynaklandığını düşünüyorum beta olduğu için. Donanımsal bir sıkıntı da olabilir ama gerekli testleri yaptığımda sorun yok.
Açıkçası ben BIOS ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Zira BIOS olsa verdiği hata daha farklı olurdu. POST ekranında sistem takılırdı muhtemelen.

Açıkçası ben BIOS ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Zira BIOS olsa verdiği hata daha farklı olurdu. POST ekranında sistem takılırdı muhtemelen.
bilemiyorum hocam herşeyi deniyorum ama çözüm olmadı teşekkür ederim yardımınız için

BİOS sürümünü normal güncelleme yapıyormuş gibi eski sürüme düşürdüm en azından bu anakartta sürüm düşürme de herhangi bir sorun olmadığını öğrenmiş oldum yapacak olanlar dikkatli olsun. Sorun sürümden kaynaklanıyor ise buradan tekrar paylaşım yaparım.

Güncelleme: Daha önce yaptım dediğim testlerde ram testini windows bellek tanılama aracıyla yapmıştım, bugün memtest86 kullanarak test yaptım xmp açık ve kapalı olarak testleri gerçekleştirdim ve 3500 farklı hata bulundu. (😮) Elimde olan 8GB 2400 mhz tek kanal olan ramle birlikte yine memtest86 yaptım sorun yoktu, artık sorunun ramden kaynaklandığına eminim en kısa sürede ramleri garantiye göndereceğim teşekkürler herkese.

Son düzenleme:
Güncelleme: Daha önce yaptım dediğim testlerde ram testini windows bellek tanılama aracıyla yapmıştım, bugün memtest86 kullanarak test yaptım xmp açık ve kapalı olarak testleri gerçekleştirdim ve 3500 farklı hata bulundu. (😮) Elimde olan 8GB 2400 mhz tek kanal olan ramle birlikte yine memtest86 yaptım sorun yoktu, artık sorunun ramden kaynaklandığına eminim en kısa sürede ramleri garantiye göndereceğim teşekkürler herkese.
Geçmiş olsun hocam, muhtemelen ağ srürücüsü ramde bir noktaya erişmek istedi ve hata aldı ondan dolayı mavi ekran yediniz. Neyse ki sorununuz çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı