BIOS üzerinden format atmak mümkün mü?

Obtn

Hectopat
RAM
Adata XPG Gammix d30 8GB 3000 MHz
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD ve James Donkey M2 SSD
Ekran kartı
1660S
Anakart
B450M
İşlemci
R5 1600
Windows 10 kullanıyorum şifre girdikten sonra uzun bir süre bekliyorum ve siyah bir ekran beni karşılıyor. Farenin imlecini oynatabiliyorum. CTRL alt delete tuşlarıyla Görev Yöneticisi'ni açıp yeni görev çalıştır seçeneğine bastığımda ise ekrana hiçbir şey gelmiyor ve Görev Yöneticisi de kapanıyor. BIOS pilini çıkartıp tekrar taktım ama düzelmedi defalarca kez yeniden başlattım olmadı. BIOS üzerinden format atabilir miyim yaparsam düzelir mi?

Windows 10 kullanıyorum şifre girdikten sonra uzun bir süre bekliyorum ve siyah bir ekran beni karşılıyor. Farenin imlecini oynatabiliyorum. CTRL alt delete tuşlarıyla Görev Yöneticisi'ni açıp yeni görev çalıştır seçeneğine bastığımda ise ekrana hiçbir şey gelmiyor ve Görev Yöneticisi de kapanıyor. BIOS pilini çıkartıp tekrar taktım ama düzelmedi defalarca kez yeniden başlattım olmadı. BIOS üzerinden format atabilir miyim yaparsam düzelir mi?

Windows yeniden başlatılırken Shift tuşuna baslı tutmayı dene, girebilirsen oradan sıfırlıyabilirsin.

Büyük ihtimalle düzelir hocam.

Evet yapabilirsiniz. Eğer diskinizde ya da başka disklerde önemli şeyleriniz varsa yedekleyin. Format sırasında o diskleri çıkarıp format atın. Karışıklık olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı