Aynısı geçen hafta başıma geldi MSI a320m-a pro max model anakartım bios güncellemesi sonrası bilgisayar açılmadı. Parçalara güç gidiyordu ancak görüntü gelmiyordu. Her şeyi denedim internette yazan ne varsa yaptım ama nafile. Şimdi serviste anakart...
Aynısı geçen hafta başıma geldi MSI A320M-A Pro Max model anakartım BIOS güncellemesi sonrası bilgisayar açılmadı. Parçalara güç gidiyordu ancak görüntü gelmiyordu. Her şeyi denedim internette yazan ne varsa yaptım ama nafile. Şimdi serviste anakart...
Ben servise yollayarak hallettim ama gerek yokmuş. Anakart üzerinde CMOS sıfırlamak için 2 pin bulunuyormuş 5-6 saniye kadar kısa devre yapınca sıfırlanıyormuş. Ben servise yolladıktan sonra öğrendim ama sen deneyebilirsin faydalı olacaktır. Pinler BIOS pilinin yakınlarındaydı.
Ben servise yollayarak hallettim ama gerek yokmuş. Anakart üzerinde CMOS sıfırlamak için 2 pin bulunuyormuş 5-6 saniye kadar kısa devre yapınca sıfırlanıyormuş. Ben servise yolladıktan sonra öğrendim ama sen deneyebilirsin faydalı olacaktır. Pinler BIOS pilinin yakınlarındaydı.