Çözüldü BIOS'a girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Askin09

Femtopat
Daha fazla  
Sistemin montajını yeni yaptım. Daha Windows falan da yüklemedim. Ekranda BIOS'a girmek için F2 veya Del tuşuna basın yazıyor. Ancak F2'ye basıyorum, Del'e basıyorum, bir türlü BIOS'a girmiyor. Sanki klavye çalışmıyor gibi ama farklı bir PC'de denediğim zaman klavye de çalışıyor. Anakartın üzerinde Boot ışığı yeşil renk yanıyor, acaba sorun ne olabilir?

Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Sorun sandisk ultra m.2 ssd yüzündenmiş.
SSD yi çıkarıp yerine samsung 970 evo plus takınca bilgisayar çalıştı. Sandisk m2 ssd yi iade ediyorum.
Sistemin montajını yeni yaptım. Daha Windows falan da yüklemedim. Ekranda BIOS'a girmek için F2 veya Del tuşuna basın yazıyor. Ancak F2'ye basıyorum, Del'e basıyorum, bir türlü BIOS'a girmiyor. Sanki klavye çalışmıyor gibi ama farklı bir PC'de denediğim zaman klavye de çalışıyor. Anakartın üzerinde Boot ışığı yeşil renk yanıyor, acaba sorun ne olabilir?
Hocam kısacası senin sorunun statik birikmesi anakart stabil çalışmıyor önce statik deşarj ediceksin sonra bios reset hatta güncelleme yapmanı tavsiye ederim. Technopatta biraz araştır detayları bulursun. (Şu ürünleri parçalar ordan buraya taşırken lütfen bios pilini çıkarın ve anti statik poşetlerde taşıyın).

Hocam kısacası senin sorunun statik birikmesi anakart stabil çalışmıyor önce statik deşarj ediceksin sonra bios reset hatta güncelleme yapmanı tavsiye ederim. Technopatta biraz araştır detayları bulursun. (Şu ürünleri parçalar ordan buraya taşırken lütfen bios pilini çıkarın ve anti statik poşetlerde taşıyın).
sistem parçaları kapalı kutu olarak daha bugün geldi elime hocam. birleştirmeyi bu akşam yaptım. taşıma durumu yok malesef. Bios u nasıl resetleyebilirim ?

sistem parçaları kapalı kutu olarak daha bugün geldi elime hocam. birleştirmeyi bu akşam yaptım. taşıma durumu yok malesef. Bios u nasıl resetleyebilirim ?

Yok olmuyor olmuyor :( ekranda F2 VEYA DEL Bas deyip, bastığımda nasıl algılamaz sistem aklım almıyor.
bios u sıfırladım ama yine asus yazısında kaldı bilgisayar. Alt tarafta biosu açmak için F2 veya DEL tuşuna basın diyo ancak bastığımda girmiyor. Ne yapmam lazım ltfen yarım edin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı