noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 1 Aralık 2022 #1 Daha düne kadar bilgisayarı yeniden başaltıp açılırken F2 tuşuna basrak BIOS'a girebilirken şu an giremiyorum. Yeniden başlatırken F2 tuşuna basmama rağmen girmiyor BIOS'a. Bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2022
Daha düne kadar bilgisayarı yeniden başaltıp açılırken F2 tuşuna basrak BIOS'a girebilirken şu an giremiyorum. Yeniden başlatırken F2 tuşuna basmama rağmen girmiyor BIOS'a. Bir çözümü var mıdır?
Çözüm walter wick 2 Aralık 2022 noskillmert dedi: ASUS H510-M e Genişletmek için tıkla... f2/f8 ve del tuşlarını dene. Ya da sistem> kurtarma > gelişmiş başlangıç>oradan UEFI diye bir bölüm olacak oradan devam et.
noskillmert dedi: ASUS H510-M e Genişletmek için tıkla... f2/f8 ve del tuşlarını dene. Ya da sistem> kurtarma > gelişmiş başlangıç>oradan UEFI diye bir bölüm olacak oradan devam et.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #2 noskillmert dedi: Daha düne kadar bilgisayarı yeniden başaltıp açılırken F2 tuşuna basrak BIOS'a girebilirken şu an giremiyorum. Yeniden başlatırken F2 tuşuna basmama rağmen girmiyor BIOS'a. Bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Anakart ne? Artı 0 Eksi
noskillmert dedi: Daha düne kadar bilgisayarı yeniden başaltıp açılırken F2 tuşuna basrak BIOS'a girebilirken şu an giremiyorum. Yeniden başlatırken F2 tuşuna basmama rağmen girmiyor BIOS'a. Bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Anakart ne?
KS KS noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 2 Aralık 2022 #3 walter wick dedi: Anakart ne? Genişletmek için tıkla... ASUS H510-M e Artı 0 Eksi
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #4 noskillmert dedi: ASUS H510-M e Genişletmek için tıkla... f2/f8 ve del tuşlarını dene. Ya da sistem> kurtarma > gelişmiş başlangıç>oradan UEFI diye bir bölüm olacak oradan devam et. Artı 0 Eksi Çözüm
noskillmert dedi: ASUS H510-M e Genişletmek için tıkla... f2/f8 ve del tuşlarını dene. Ya da sistem> kurtarma > gelişmiş başlangıç>oradan UEFI diye bir bölüm olacak oradan devam et.
KS KS noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 2 Aralık 2022 #5 walter wick dedi: f2/f8 ve del tuşlarını dene. Ya da sistem> kurtarma > gelişmiş başlangıç>oradan UEFI diye bir bölüm olacak oradan devam et. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ilk yazdığınız dediğim gibi olmuyor ama 2. yi deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: f2/f8 ve del tuşlarını dene. Ya da sistem> kurtarma > gelişmiş başlangıç>oradan UEFI diye bir bölüm olacak oradan devam et. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ilk yazdığınız dediğim gibi olmuyor ama 2. yi deneyeceğim teşekkürler.