Çözüldü BIOS'a girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mahsak

Hectopat
Kasamda 2 tane SSD mevcuttu, Windows'un kurulu olduğu SSD'yi çıkarıp başka kasaya taktim sonrasında diğer SSD'ye Windows'u kurmak için USB belleği hazırlayıp kurmaya başlayacaktım lakin BIOS açılmadı görüntü de gelmiyor zaten. BIOS'un neden acilmadigini anlayamadım. Yardımcı olabilecek var midir?

Muhtemelen ssd ler tam takılmamış. Ayrıca ekran kartının tam oturup oturmadığına bakın.

Bios geleceği zaman sadece eğer varsa klavye ışıkları v.s yanıyor pc çalışıyor mu siyah ekranda?

BIOS geleceği zaman sadece eğer varsa klavye ışıkları vs yanıyor PC çalışıyor mu siyah ekranda?

Fan ışıkları yanıyor bilgisayar çalışıyor. Klavye 2 tane vardı birinin takınca ışığı yanmıyordu diğerini takınca onda ışık yandı ama yine BIOS açılmadı.

Fan ışıkları yanıyor bilgisayar çalışıyor. Klavye 2 tane vardı birinin takınca ışığı yanmıyordu diğerini takınca onda ışık yandı ama yine BIOS açılmadı.
MSi yazısı gibi hiç yazı görüyor musunuz bios açılması gereken yerde?

BIOS pilini söküp 5 dakika bekleyip geri takın.

BIOS pilini sokmeyi düşündüm lakin ekran kartını çıkarmam lazım pil onun altında kalıyor çünkü. Ekran kartını çıkarmaya calistigimda güç kablolarinin iki pin girişi birbirine yapışık gibi bir şey plastik kısmı tutulamiyor kablolarından tutup çeksem bir sorun olur mu?

O zaman clear CMOS deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…