BIOS'a girilmiyor

Yusuf Levent

Decapat
Daha fazla  
FreeDOS masaüstü satın aldım fakat bu ekranda kaldı. Del yerine F12'ye basınca da entering boot menu yazıyor fakat hiçbir şey olmuyor.

aafe2f50-af88-4429-8408-c098ca037b6a.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeDOS masaüstü satın aldım fakat bu ekranda kaldı. Del yerine F12'ye basınca da entering boot menu yazıyor fakat hiçbir şey olmuyor.

Eki Görüntüle 1779971

BIOS'a klavyesiz girmenin bir yolu var. Ayarlar, güncelleştirme ve Kurtarma'ya geliyorsun. Gelişmiş başlangıç seçiyorsun. Bilgisayar kendini yeniden başlatıp bir menü açıyor. Oradan gelişmiş seçeneklere sanırım(tam emin değilim) giriyorsun. UEFI bellenim ayarlarını değiştir diye bir seçenek var. Onu seçiyorsun. Bilgisayar tekrar yeniden başlatılıyor ve BIOS karşında.

BIOS'a klavyesiz girmenin bir yolu var. Ayarlar, güncelleştirme ve Kurtarma'ya geliyorsun. Gelişmiş başlangıç seçiyorsun. Bilgisayar kendini yeniden başlatıp bir menü açıyor. Oradan gelişmiş seçeneklere sanırım(tam emin değilim) giriyorsun. UEFI bellenim ayarlarını değiştir diye bir seçenek var. Onu seçiyorsun. Bilgisayar tekrar yeniden başlatılıyor ve BIOS karşında.

Hocam FreeDOS diyor, Windows yüklü değil bilgisayarda.

Bilgisayar özellikleriniz nedir? Görüntü kablosunu hangi çıkışa bağlıyorsunuz?

Başlangıçta y veya n ye basmak bir işe bir kaç kere kapatıp açtıktan sonra y denedim ve oldu. Hatta USB takılı değilken Windows u kendisi kurdu nasıl oldu anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı