CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve manage-bde -status yaz bak BitLocker var mı?
Şöyle bir ekran geldi var mı yok mu demek.
Anakart Gigabyte ise TPM güncellemesi geldiği icin o ekran geliyor. Arkadaşın dediği gibi y tusuna basarak bende sorunu çözdüm.
Anakart Gigabyte ise TPM güncellemesi geldiği icin o ekran geliyor. arkadaşın dediği gibi y tusuna basarak bende sorunu çözdüm.
O zaman y tuşuna basıyorum.
En yeni BIOS'u video izleyerek en doğru şekilde yaptım ama menü hala daha eski ne yapacağım.
Bakar mısın bir.
Görüntüde bıraktım bu eski menü yeniyi yüklememe rağmen.
@alpermen bakar mısın?
Yardımcı olur musunuz?
Olayı anlamadım ki Windows mu gelmiyor yoksa BIOS ekranını mi soruyorsun Win gelmiyorsa boot seçeneklerine bak. BIOS ekranı değişmez zaten.
Olayı hallettim tek sorum menu değişmemiş sizce güncellenmişmdiir.
Bende direkt hiç bir şey değişmediMenü genelde değişmez bende ASUS anakartımı güncellediğimde sadece PC'yi acarkenki ekranda cıkan ASUS yazısı kaliteli olmuştu bu kadar.
Windows'ta CPU Z indir orada mainboard kısmı var. Orada BIOS sürümünü kontrol edebilirsin.
Peki bir şey soracağım bende AMD 5 5500 var chipseti kurulumu güncel mi bilmiyorum en yeni chipset nedir nasıl kurarım yardımcı olur musunuz acaba FPS artışı sağlayabiliyormuş çünkü de.Bu arkadaşın dediğini yapın sürüm sizin indirdiğiniz sürüm ile aynı ise sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.