- RAM
- GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV
- Ekran kartı
- ZOTAC GeForce RTX 4060 GAMING TWIN EDGE 8GB
- Anakart
- MSI PRO H610M-E
- İşlemci
- INTEL I5 12400F
Merhaba, BIOS'ta hardware monitor üzerinden fan ayarlarımı yapıyorum. CPU Fan'da Smart fan özelliği açık ve temperature Source CPU seçili. PWM modunda hiçbir fan için eğrileri ayarlamadım, default ayarlarda sadece Smart Fan'ı açtım.
Ama benim asıl merak ettiğim System 1 ve System 2 fanlarını nasıl ayarlamam gerektiği. Bunlarda Smart fan özelliği kapalıydı, açmak mantıklı geldiği için açtım. Temperature Source'yi System 1 ve 2 fanları için CPU olarak mı bırakmalıyım yoksa System olarak mı seçmeliyim emin değilim. Sanırım System seçiliyken kasanın iç sıcaklığına göre fanlar hızını ayarlıyor. Ve bu fanlar PWM girişli mi yoksa DC mi bilmiyorum, kasanın içine bakmadan öğrenme yolu var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kasamın ön tarafında 3, arka tarafında 1 fan var. Bunları nasıl ayarlamalıyım?
Thermaltake S200 tg 650W 80Plus ARGB 4x120mm fanlı.
MidT ATX kasam bu.
Ama benim asıl merak ettiğim System 1 ve System 2 fanlarını nasıl ayarlamam gerektiği. Bunlarda Smart fan özelliği kapalıydı, açmak mantıklı geldiği için açtım. Temperature Source'yi System 1 ve 2 fanları için CPU olarak mı bırakmalıyım yoksa System olarak mı seçmeliyim emin değilim. Sanırım System seçiliyken kasanın iç sıcaklığına göre fanlar hızını ayarlıyor. Ve bu fanlar PWM girişli mi yoksa DC mi bilmiyorum, kasanın içine bakmadan öğrenme yolu var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kasamın ön tarafında 3, arka tarafında 1 fan var. Bunları nasıl ayarlamalıyım?
Thermaltake S200 tg 650W 80Plus ARGB 4x120mm fanlı.
MidT ATX kasam bu.