BIOS'ta USB görünmüyor

BIOS > Secure Boot > Other OS seçeneğini Windows UEFI mode olarak ayarlayıp deneyin.

Siz USB belleği nasıl oluşturdunuz? Rufus ile mi?
Windows 11 iso dosyasını Media creation tool ile oluşturup rufus ile bicimlendirdim. Bence bu sefer direk Media creation tool ile bicimlendirip deneyeyim.

Hayı hocam. ISO olarak indirip Rufus ile yazdırın USB belleğe.

Bu şekilde:

Ekran görüntüsü 2024-10-19 170134.png

Sisteminiz Windows 11 destekliyor. Kurulumda hata almamak için BIOS'ta Advanced içinde AMD fTPM enable yapın.

Rufus'a başlat dediğinizde çıkan seçenekleri işaretlemeyin. Onlar desteklenmeyen sistemler için.

Son düzenleme:

Bu şekilde:

Eki Görüntüle 2333008

Sisteminiz Windows 11 destekliyor. Kurulumda hata almamak için BIOS'ta Advanced içinde AMD fTPM enable yapın.

Rufus'a başlat dediğinizde çıkan seçenekleri işaretlemeyin. Onlar desteklenmeyen sistemler için.
Tekrar bicimlendirdim anlattığınız şekilde hala aynı. Dediğim sorun devam ediyor. Bilgisayar tekrar kurulumdan başlıyor. Kurmuş olmasına rağmen biosta görünmüyor.

Bu şekilde:

Eki Görüntüle 2333008

Sevmediğim SSD nin yerine taktım ana SSD mi yani sata kablosu değişmiş oldu oburuyle ve sonunda algıladı hocam biosta da. Şu an kurulumu devam ettiriyorum sonunda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı