BIOS'ta ve Windows kurulumunda HDD görünmüyor

Büyük ihtimal HDD arızalı. Yerinden çıkarıp veya kasayı çalışırken çarptıysanız bir sorun olmuş sanırım.
Pc anakartı degistikten sonra sonsuz dongu icinde kendini yeniden baslatmaya baslamisti 20sn icinde kendini resetliyordu en az 50-100 defa resetlendi acaba o kadar cok resetten sonra kendini bozmus olabilir mi cunku tikirti sesi sonradan gelmeye basladi ilk kendini kapatıp acmaya basladignda yoktu

Pc anakartı degistikten sonra sonsuz dongu icinde kendini yeniden baslatmaya baslamisti 20sn icinde kendini resetliyordu en az 50-100 defa resetlendi acaba o kadar cok resetten sonra kendini bozmus olabilir mi cunku tikirti sesi sonradan gelmeye basladi ilk kendini kapatıp acmaya basladignda yoktu
Olabilir. Kafası bozulmuştur sanırım da. Neden anakart değiştirdiniz ?

Olabilir. Kafası bozulmuştur sanırım da. Neden anakart değiştirdiniz ?
tüm sorunlar beni buldu şu son 15-20 gün icinde pc oynarken yemek yemeye gitmistim geldigimde ise donmustu daha sonra bende kapattim ve pc calismasina heryere güc gitmesine ragmen ekran gelmiyordu bildgim ve okudugum herseyi denedim en sonunda teknik servise goturduk anakart degismesi gerek dedi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı