Vmd ayarı yok vmd bir sürücü indirmeniz gerekli ve aşağıda ki işlemleri yapmanız gerekli:
![]()
Windows Kurulumunda Hiçbir Sürücü Bulunamadı Hatası Nasıl Ãözülür?
11. Nesil Intel Tiger Lake laptoplarda Windows kurulumunda hiçbir sürücü bulunamadı hatasını çözüyoruz. 11. Nesil Intel Tiger Lake iÅlemcili yeni birwww.technopat.net
( Bende HP Pavilion Gaming 15-DKNT2055 kullanıyorum bende de aynı problem olmuştu.)
VMD ayarı yok VMD bir sürücü indirmeniz gerekli ve aşağıda ki işlemleri yapmanız gerekli:Merhaba. Windows 10 kuracağım fakat vmd açmam gerekiyor. Fakat BIOS'ta o seçenek yok. CTRL +s yaptım gene olmuyor.
HP Pavilion Gaming 15.
Vmd ayarı yok vmd bir sürücü indirmeniz gerekli ve aşağıda ki işlemleri yapmanız gerekli:
![]()
Windows Kurulumunda Hiçbir Sürücü Bulunamadı Hatası Nasıl Ãözülür?
11. Nesil Intel Tiger Lake laptoplarda Windows kurulumunda hiçbir sürücü bulunamadı hatasını çözüyoruz. 11. Nesil Intel Tiger Lake iÅlemcili yeni birwww.technopat.net
( Bende HP Pavilion Gaming 15-DKNT2055 kullanıyorum bende de aynı problem olmuştu.)
Sağ olun fakat şu video ile çözdüm işi ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.