Çözüldü BIOS'tan çıkılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

er4yakcay

Hectopat
BIOS'u güncelledim. Daha sonra save&exit'e basmama rağmen bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra yeniden BIOS ekranı geliyor. Biraz araştırdım “boot windows” yap falan demişler ama bende o seçenekler görünmüyor. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    239 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS'u güncelledim. Daha sonra save&exit'e basmama rağmen bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra yeniden BIOS ekranı geliyor. Biraz araştırdım “boot windows” yap falan demişler ama bende o seçenekler görünmüyor. Yardımcı olur musunuz?

Advanced Setup'a girin, üst kısımdan boot menüsüne girin, CSM menüsüne girip CSM özelliğini açıp F10 basın. Açıksa kapayın.
klavyeden tuş basılı kalmadığını kontrol edin sonrasında f10 ile çıkın eğer yeniden başlattığınızda düzelmiyor sa pc yi temizledikten sonra bu olduysa youtube da videoları var kablolarla oynama yapmış olabilirsiniz

Bir de hocam konuyla alakasız ama işlemci sanki biraz sıcak gibi boşta olmasına rağmen, termal macun değiştirdiniz mi? :D
Haklısınız hocam hiç fark etmemiştim.Aslında yük altında o kadar ısınmıyor ama fanların hızından olsa gerek.Sistemi 2.el aldım ve alalı 15 gün falan olmuştur.Eski sahibinin de bakımlı olduğunu düşünmüyorum.Yani termal macun bakımı gerekiyordur dediğiniz gibi.Sağolun tekrardan.😄

Haklısınız hocam hiç fark etmemiştim.Aslında yük altında o kadar ısınmıyor ama fanların hızından olsa gerek.Sistemi 2.el aldım ve alalı 15 gün falan olmuştur.Eski sahibinin de bakımlı olduğunu düşünmüyorum.Yani termal macun bakımı gerekiyordur dediğiniz gibi.Sağolun tekrardan.😄
Bir macun değişimi lazım ona. :D

Bir macun değişimi lazım ona. :D
Hocam şimdi baktım da işlemci boştayken sürekli 4ghz civarında çalışıyor.Güç planına baktım dengeli ayarda.Acaba bios ayarlarından kaynaklı olabilir mi bilginiz var mı?

Konu içinde konu açıldı ama yasak mı bu acaba?

Tamamdır hocam hallettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı