Drock Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Merhaba anakartı yeni aldım güncellemeleri yaptım yeniden başlattım. BIOS'a girdim fakat şimdi bostan çıkamıyorum yardım edebilir misiniz?
Merhaba anakartı yeni aldım güncellemeleri yaptım yeniden başlattım. BIOS'a girdim fakat şimdi bostan çıkamıyorum yardım edebilir misiniz?
Çözüm Drock 22 Mart 2025 avis1 dedi: F10 çıkışı onayla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de öyle olmuyor, CSM Support'u kapatım artık sorunsuz açılıyor. Konu çözüldü.
avis1 dedi: F10 çıkışı onayla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de öyle olmuyor, CSM Support'u kapatım artık sorunsuz açılıyor. Konu çözüldü.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 21 Mart 2025 #2 F10 çıkışı onayla . Artı 0 Eksi
KS KS Drock Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 avis1 dedi: F10 çıkışı onayla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de öyle olmuyor, CSM Support'u kapatım artık sorunsuz açılıyor. Konu çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
avis1 dedi: F10 çıkışı onayla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de öyle olmuyor, CSM Support'u kapatım artık sorunsuz açılıyor. Konu çözüldü.