BIOS'tan kasa fanı hız ayarı nasıl yapılır?

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kasamdan açınca ses geliyor. Sadece kasanın fanlarını tam ses gelirken BIOS'a girip kapatıp sonra açmanın yolu var mı?

Hocam BIOS'la uğraşmayın. Bunu indirin.

2024-09-20_16-40-29.png

Ekran görüntüsü 2024-09-20 164153.png

Bizzat kullanıyorum.

Hocam BIOS'la uğraşmayın. Bunu indirin.

Eki Görüntüle 2314380

Eki Görüntüle 2314382

Bizzat kullanıyorum.

Hocam ben bunu bilgisayar daha açılmadan yaşadığım için mecbur BIOS'a hızlıca girip kontrol etmem lazım. Çünkü 1-2 dakika içinde sesi kesiliyor. Ama uygulama önerisi için teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım. Ben bir fanı tamamen kapatıp sonra eski hızına nasıl döndürebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam örnek video.

Tek bir tanesini stop yapıp sonra geri aynı eski ayarlarına döndürebiliyor muyum?
Tabii ama yaptığınız ayarlar kaydedip çıktıktan sonra geçerli oluyor. Yani anında tepki beklemeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam örnek video.

Tabii ama yaptığınız ayarlar kaydedip çıktıktan sonra geçerli oluyor. Yani anında tepki beklemeyin.

Bunlardan hangisi kasa fanları? Ve stop basıp kontrol edip sonra stopun tikini çekersem eski ayarlarına mı dönecek? Anladığım kadarıyla öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı