Dikey mouse tavsiyesi

Bütçe
2-4 bin TL
Tamamdır, çok teşekkür ederim yardımın için.
Rica ederim hocam, büyük bir zevkle 🫡
Şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum açıkçası.

İlk başta büyük bir miktarda parayı MX Ergo vs gibi bir ürüne vermeden önce M570 veya M575 ile başlangıç yapmanızı tavsiye ediyorum. M570 biraz daha ucuza bulunabilir.
Alışırsanız üst modeline geçersiniz.

Rica ederim hocam, büyük bir zevkle 🫡
Şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum açıkçası.

İlk başta büyük bir miktarda parayı MX Ergo vs gibi bir ürüne vermeden önce M570 veya M575 ile başlangıç yapmanızı tavsiye ediyorum. M570 biraz daha ucuza bulunabilir.
Alışırsanız üst modeline geçersiniz.
Öyle yapayım bari, bir bakalım. Hayat işte ne zaman ne getireceği belli olmuyor. Daha iki hafta önce kız arkadaşımla mouse reyonuna bakarken dikey mouselara bakıp "iyi güzel de ne çirkin bi icat lan bu" falan diyip dalga geçmiştim tasarımlarıyla falan. Bilemiyosun işte bir gün alay ettiğin şeyleri kullanmaya muhtaç olacağını.

Öyle yapayım bari, bir bakalım. Hayat işte ne zaman ne getireceği belli olmuyor. Daha iki hafta önce kız arkadaşımla mouse reyonuna bakarken dikey mouselara bakıp "iyi güzel de ne çirkin bi icat lan bu" falan diyip dalga geçmiştim tasarımlarıyla falan. Bilemiyosun işte bir gün alay ettiğin şeyleri kullanmaya muhtaç olacağını.

Olsun hocam moral bozmaya hiç gerek yok. En kısa zamanda toparlanacağınızdan eminim. 🫶

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı