LoL'e yeni başlayan biri için karakter önerisi

• Konuyu başlatan G3ZZY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 86

G3ZZY

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Ben de herkes gibi bu soruyu size yöneltiyorum ama bana asla boş boş yok. Başlamadan sil falan demeyin ve bana 5-6 tane SUP veya saldırı odaklı karakter önerir misiniz?

Oyuna sürekli yeni karakter ekleniyor ve meta olanlar değişiyor. O yüzden Blitz programını indir ve sana önerdiği karakterlerle oyna, önerdiği karakterler rakibe ve senin takımınla olan uyuma göre değişiyor. Ne kadar çok çeşit oynarsan o kadar oyunu ve karakterleri tanır ona göre oynamaya ve karşına gelince ne yapacağını bilerek savaşmaya başlarsın. Oynanışta değişen tek şey karakterlerin skillshotları. Yoksa aynı tuşlara basıyorsun yani. ADC hariç her şeyi oyna. İtemleri vs öğrenmeye çalış. O yüzden ben dahil herkesin yaptığı o hatayı yapıp oyunu öğrenecem ayağına supportta 1 milyon Morgana kasma yani. MOBA öyle oynanmaz. Önemli olan bildiğin karakter havuzu, oyun okuman ve item bilgin.

Warwick dahil hangisi daha güçlü ve hangi koridor acaba.

Darius'u bir tık iyi oynarsan daha güçlü late game de fakat WW early game de çok güçlü. Master'la da çok fazla geri düşmezsen Power farma abanırsan, karşıda da çok fazla CC yani Morgana Q su Lux Q su nau r si falan yoksa late de çok güçlü olur. Ek olarak Garen'de early de güçlü.

Hocam oynamak istediğiniz koridoru ve ne tarz oynamak istediğinizi belirtirseniz daha net bilgi verilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı