Biostan sabit disk şifresini kırma

Eğer şifre işletim sistemine konulmuşsa Recep Baltaş' ın videosu var bu konuda. Mobil olduğum için link veremeyeceğim.

Hangi laptopla şifre koymuş onu belirtin. Buna göre BIOS'un yaptığı şifreleme yöntemine göre belki bir çözüm bulunabilir.

Ama benim sevdiğim senaryo nedir biliyor musunuz ? Böyle boş beleş önüne gelen her şeye şifre koyup sonra da unutanlara bunun acı bir şekilde dersini vermek. Acı, ama gerçek. Kaybetsin verileri bak bi daha koyuyor mu.

Hangi laptopla şifre koymuş onu belirtin. Buna göre BIOS'un yaptığı şifreleme yöntemine göre belki bir çözüm bulunabilir.

Ama benim sevdiğim senaryo nedir biliyor musunuz ? Böyle boş beleş önüne gelen her şeye şifre koyup sonra da unutanlara bunun acı bir şekilde dersini vermek. Acı, ama gerçek. Kaybetsin verileri bak bi daha koyuyor mu.
Kendi bilgisayarından koymuş sabit diskteki bilgilerin alınması gerekiyormuş eğer ki şifre kırılmazsa veri kurtarma merkezine gidecek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı