BIOSTAR A520mh anakart alınır mı?

50-100 liraya PSU öneriyordunuz siz ama hala insanlara bir şeyler savunuyorsunuz. Aklım almıyor.

Siz önetdıginizi atar misiniz?

Teşekkürler.

Kullanım amacınız nedir? Oyun ise hangi oyunları oynadığınızı söyleyin lütfen.
CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorsunuz diye tahmin ediyorum:

5770 TL yaptı. B550, Dünya'nın ikinci en iyi çipini barındıran RAM, 144 Hz kaliteli bir monitör girdi bu bütçeye gördüğünüz gibi. APU sistemleri toplamak daha iyi oluyor.

Son düzenleme:
Kullanım amacınız nedir? Oyun ise hangi oyunları oynadığınızı söyleyin lütfen.
CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorsunuz diye tahmin ediyorum:

5770 TL yaptı. B550, Dünya'nın ikinci en iyi çipini barındıran RAM, 144 Hz kaliteli bir monitör girdi bu bütçeye gördüğünüz gibi. APU sistemleri toplamak daha iyi oluyor.
Valorant ETS2,vb. Çok yüksek pc istemeyen oyunlar oynayacağım sistem güzel olmuş.
Hocam birde 2200G sistem alınır dediğim oyunları oynamak için bütçeye falan her an birşey olabilir o yuzden soruyorum.

Valorant ETS2,vb. Çok yüksek pc istemeyen oyunlar oynayacağım sistem güzel olmuş.
Hocam birde 2200G sistem alınır dediğim oyunları oynamak için bütçeye falan her an birşey olabilir o yuzden soruyorum.

2200G çok eski ve performansı 4300GE'ye göre çok düşük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı