Çözüldü BIOSTAR A520mh sistemde ekran kartı ve anakarttan nasıl görüntü alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tugrock

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sanırım BIOS bölümünden iGPU multi-monitor seceneğini devreye alırsak hem anakarttan hem de ekran kartından görüntü alırmışız ancak ben o ayarı bu ekran kartı markasında bulamadım. Yardım.

Çözüm
AMD Ryzen 4500.

Cözdüm hocam film veya video izlerken bozulmalar yasıyordum ama öyle böyle değil bozulmalardan izleyemiyordum bunu ekran kartlı bir problem sanıyordum meğerse Google ile ilgiymiş ayarlardan ayar yaptığımda düzeldi. Bir çözüm olarak "Chrome://flags" ayarlarından "choose angle Graphics backend" seçeneğini "OpenGL" veya "D3D9" olarak değiştirmeniz gerektiği söyleniyor. Ancak bu adımı OpenGL olarak attığımda sorun düzelmedi. D3D9 olarak seçtiğimde ise düzeldi aynı sorunu yasayanlar için çözümde yazdım.
AMD Ryzen 4500.

Cözdüm hocam film veya video izlerken bozulmalar yasıyordum ama öyle böyle değil bozulmalardan izleyemiyordum bunu ekran kartlı bir problem sanıyordum meğerse Google ile ilgiymiş ayarlardan ayar yaptığımda düzeldi. Bir çözüm olarak "Chrome://flags" ayarlarından "choose angle Graphics backend" seçeneğini "OpenGL" veya "D3D9" olarak değiştirmeniz gerektiği söyleniyor. Ancak bu adımı OpenGL olarak attığımda sorun düzelmedi. D3D9 olarak seçtiğimde ise düzeldi aynı sorunu yasayanlar için çözümde yazdım.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı