BIOSTAR anakart alınır mı?

Eski sistemimde vardı tek bir sıkıntı bile çıkarmadı bana. Tekrardan yeni parçalarıyla piyasaya giriş yaptığını bende duydum. Köklü bir firma son kullanıcısını üzeceğini düşünmem.

BIOSTAR'ın anakartları bazen iyi bazen kötü çıkabiliyor ama riske girmeyin farklı markalara bakın.

MSI öncelikli, sonra ASUS sonra ASRock. Ben olsam bu üçünden birini tercih ederdim. ASUS zaten kendini kanıtlamış bir firma MSI da öyle. ASUS ile kötü deneyimim oldu o yüzden MSI diyorum. Ekran kartı dahil her şey MSI kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. Kartı çok da zorladım söküp takarken takılmıştı, gerçekten askeri standart dayanıklılığını sağlıyor. Tabii orta üst modelleri için geçerli benim söylediklerim.

Kalitesiz değil de sen kalitesiz buluyorsundur.

Kalitesizmi buluyorum Gigabyte B450M S2H anakart var 2 yila yaklasti alalı aldigimdan beri sorunlu bazen acilmiyordu bilgisayar simdi ise butun parçaları söküyorum takiyorum öyle açılıyor 4 5 saat sonra tekrar açmaya calıştigimda açilmiyor butun parçaları sokmem gerekiyor ve kasadanda cıkarmam gerekiyor ve 1 gun oyle bekletmem gerekiyor ve bazen acilmiyorda 2 aydir böyle yeni anakart aldım MSI marka sorun kalmadi kalitesiz yani ben kalitesiz bulmuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı