BIOSTAR B450 ve R5 3600X Uyumu

Morphine

Kilopat
Daha fazla  
Bu anakartın 3600X ile kullanılması mantıklı mı? Gamegaraj Aquarius sistemde işlemciyi 3600X yaparak satın almayı düşünüyorum çok uzun zamandır bakıyorum artık canıma tak etti. Mortar Max seçeneği sunmuşlar ama 500₺ farklı o zamanda fiyat bandı 7.8 K oluyor monitöre bütçe kalmıyor. Fiyat bandım tam 8.5K kuruş geçemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biostar B450MH modeli mi? Eğer o ise pek önermem açıkçası. 3600 alın ve artan para ile de en azından güzel bir kart alınız. X ibaresi; OC performansının iyi olduğunu gösterir, siz bu anakart ile, işlemcinin ayağına pranga vurmuş olursunuz. Yarın öğle saatlerinde, yoğun olunan saatlerde bir sistem toplama konusu açınız, size tavsiyem bu yönde.

Son düzenleme:
Hazır sistem olduğu için böyle bir konu açılmış yani sistem toplama konusu açmak mantıklı değil. Soruya gelirsek, sanırım kendi distribitörlükleri olduğu için özellikle bu anakartı koymuşlar. Pek yaygın olmadığı için sorunuza cevap bulabileceğinizi sanmıyorum. Ama özelliklerine göre uyumlu görünüyor. 3500X'le sıkıntı cıkmıyorsa 3600X'le de çıkmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı