BIOSTAR B450MH DDR4 3200MHz ve BL8G32C16U4R RAM uyumlu mudur?

spnfan

Hectopat
Supports 1.2v DDR4 Memory Dual Channel architecture yazıyor. Benim RAM'im şu anlık bu BL8G32C16U4R ve tek RAM'e sahibim. Ve 1.2v destekliyor diyor sanırsam emin değilim.

Sormak istedigim ben DDR4 RAM'leri 1.35 W ile calisiyor saniyorum .anakart 1.2 W destekliyormus yanlis mı biliyorum veya anakart mı eski ama yeni aldım. Ve B450 yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet uyumlu. Dediğiniz şey nerede yazıyor göremedim. Normal destek bilgileri var sayfada. Sadece 1.20 Volt desteği olan anakart olacağını zannetmiyorum. Anakartın destek listesine girip kontrol edebilirsiniz. Onaylı belleklerin içinde 1.35 Volt değeri olan bellekler de var.

biostar.png

Evet uyumlu. Dediğiniz şey nerede yazıyor göremedim. Normal destek bilgileri var sayfada. Sadece 1.20 Volt desteği olan anakart olacağını zannetmiyorum. Anakartın destek listesine girip kontrol edebilirsiniz. Onaylı belleklerin içinde 1.35 Volt değeri olan bellekler de var.

Eki Görüntüle 667099
kurulum klavuzunda yazıyordu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı