BIOSTAR B550 anakart alınır mı?

akrepveben

Megapat
Daha fazla  
Iyi forumlar,
B550 anakart alacağım, A520 anakart tatmin etmediğinden sattim. webdenal sitesinde BIOSTAR B550 anakartın fiyatını gorunce merak ettim (670 TL ). Gigabyte B550'de 800 TL. BIOSTAR ile ilgili hiçbir bilgim yok, var midir kullanan?

Son düzenleyen: Moderatör:
B550 HDV modeli ise almayın. En kötü B550 çipsetli anakartlar arasında. Yani sırf B550 olsun diye B550 olmuş bir anakart. Bütçe belirtirseniz öneri yapabilirim.

Ayrıca konuyu yeni gördüm. Maalesef ki markanın köklü olması bir şey ifade etmiyor. Buna kalırsa MSI da köklü bir marka fakat B450M-A Pro Max gibi kabusları var.

B550 HDV modeli ise almayın. En kötü B550 çipsetli anakartlar arasında. Yani sırf B550 olsun diye B550 olmuş bir anakart. Bütçe belirtirseniz öneri yapabilirim.

Ayrıca konuyu yeni gördüm. Maalesef ki markanın köklü olması bir şey ifade etmiyor. Buna kalırsa MSI'da köklü bir marka fakat B450M-A PRO Max gibi kabusları var.

B450M-A PRO Max'in sıkıntısı nedir acaba?
Almayı düşünüyordum da eğer sıkıntılı bir modelse başka modellere yöneleyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı