Arkadaşlar şu anda sistemimde BIOSTAR B550MH anakart var. Fakat anakartın kötü olduğunu düşünüyorum. ARGB desteği falan yok. Zaten çok da tercih edilmeyen bir marka. Sizce değiştirmeli miyim ve hangi anakartı almalıyım?
Çift BIOS tarih oldu.Mümkünse ASUS ve çift BIOS olsun.
Onu bilmiyordum. Sağ ol.Eğer ARGB desteğini önemsemiyorsan değiştirmene gerek yok. Marka kötü olsa da işini yapıyorsa sorun yok.
Çift BIOS tarih oldu.
Çift BIOS avantajı;
Çift BIOS dezavantajlar;
- Sistemin mevcut BIOS'u zarar gördüğünde diğerini kullanırsın.
BIOS Flashback hem çok az maliyetli, hem de istediğin kadar BIOS'u çökert, BIOS Flashback yöntemiyle çöken BIOS'u kurtarmak mümkün.
- İkinci BIOS da zarar görürse bir şey ifade etmiyor.
- Maliyetli. Çünkü 2 tane BIOS yazıyor anakart üreticileri.
Yani BIOS Flashback > çift BIOS.
Hocam anakart görüntüyü geç veriyor. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama size şöyle söyliyim. İlk anakartın logosu gelene kadar okan süreç uzun sürüyor sadece. Windows hızlı açılıyor. Görev yöneticinden bakınca bios süresi 21 saniye görünüyor.Eğer ARGB desteğini önemsemiyorsan değiştirmene gerek yok. Marka kötü olsa da işini yapıyorsa sorun yok.
Çift BIOS tarih oldu.
Çift BIOS avantajı;
Çift BIOS dezavantajları;
- Sistemin mevcut BIOS'u zarar gördüğünde diğerini kullanırsın.
BIOS Flashback hem çok az maliyetli, hem de istediğin kadar BIOS'u çökert, BIOS Flashback yöntemiyle çöken BIOS'u kurtarmak mümkün.
- İkinci BIOS da zarar görürse bir şey ifade etmiyor.
- Maliyetli. Çünkü 2 tane BIOS yazıyor anakart üreticileri.
Yani BIOS Flashback > çift BIOS.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.