BIOSTAR B650M Silver alınır mı?

Bütçe
34000

Thaldenor

Kilopat
RAM
GSkill Flare X5 2x16 GB 6000 MHz
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Selam, GameGaraj Hero Technopat hazır sistemi üzerinde biraz oynayarak sistemi almak istiyorum. Genel olarak bütçem dahilinde en mantıklı gelen sistem bu oldu. Aklıma takılan tek konu, bütçeyi aşmayacağım şekilde seçebileceğim anakartlar aşağıdaki gibi:

BIOSTAR B650M Silver.
ASUS Prime A620M-E
ASUS ex B650M-V7

Kağıt üzerinde en iyi duran BIOSTAR gibi ve ASUS'un giriş seviye anakartlarında ısınma, coilwhine vb. gibi birçok sorun olduğu söyleniyor. BIOSTAR B650M Silver alınır mı?

BIOSTAR anakartım var. Windows Boot Manager'da düşük çözünürlük ve anakart markasının ekrana geç gelmesinden dolayı yavaş açılma gibi sorunlar var. Sorun değil diyorsanız alın.

Selam, GameGaraj Hero Technopat hazır sistemi üzerinde biraz oynayarak sistemi almak istiyorum. Genel olarak bütçem dahilinde en mantıklı gelen sistem bu oldu. Aklıma takılan tek konu, bütçeyi aşmayacağım şekilde seçebileceğim anakartlar aşağıdaki gibi:

BIOSTAR B650M Silver.
ASUS Prime A620M-E
ASUS ex B650M-V7

Kağıt üzerinde en iyi duran BIOSTAR gibi ve ASUS'un giriş seviye anakartlarında ısınma, coilwhine vb. gibi birçok sorun olduğu söyleniyor. BIOSTAR B650M Silver alınır mı?

BIOSTAR alabileceğiniz en kotu B650M ASUS Prime alın.

BIOSTAR anakartım var. Windows Boot Manager'da düşük çözünürlük ve anakart markasının ekrana geç gelmesinden dolayı yavaş açılma gibi sorunlar var. Sorun değil diyorsanız alın.
Hocam B650M Silver mı var sizde peki? Bu dediğiniz tüm anakartlarında olan kronik bir sorun olmasa gerek.

BIOSTAR alabileceğiniz en kotu B650M ASUS Prime alın.
Hocam Asus Prime B650M için en az +2000 TL oynuyor. Kasa haricinde tüm diğer bileşenleri ve monitör de alacağım o yüzden bütçeyi yükseltemiyorum. Aynı fiyatta olan Asus kartlar ise ilk mesajımdakiler.

Hocam B650M Silver mı var sizde peki? Bu dediğiniz tüm anakartlarında olan kronik bir sorun olmasa gerek.

Hocam ASUS Prime B650M için en az +2000 TL oynuyor. Kasa haricinde tüm diğer bileşenleri ve monitör de alacağım o yüzden bütçeyi yükseltemiyorum. Aynı fiyatta olan ASUS kartlar ise ilk mesajımdakiler.

Eger OC falan yapmayacaksanız A620M de olur.

Hocam ASUS Prime B650M için en az +2000 TL oynuyor. Kasa haricinde tüm diğer bileşenleri ve monitör de alacağım o yüzden bütçeyi yükseltemiyorum. Aynı fiyatta olan ASUS kartlar ise ilk mesajımdakiler.

Şimdi baktım A620M k olsaydı A620M alın diyecektim ama B650 ex daha iyi bir secenek gibi duruyor.

Ama 1000TL'lik fiyat farkına değer mi muamma kaliteli F/P ASRock seceneği olsa o daha iyi olabilirdi.

Eger OC falan yapmayacaksanız A620M de olur.
Bu kasayı 2. bilgisayar olarak topluyoruz o yüzden OC yapma ihtimalimiz çok düşük. Ancak Asus Prime A620M-E gerçekten Biostar B650M Silver'dan daha iyi midir? Asus A620M'ler için çok kötü yorumlar okudum. Bunun haricinde heatsinkleri yok bile ve 2 Ram slotu var. Öte yandan Biostar anakarta baktığımda heatsink, 4 adet Ram slotu vb. gibi en azından kağıt üstünde ve görsel olarak dolu görünen bir anakart. Bu sebeple kafamda çok büyük bir soru işareti oldu.

Bu kasayı 2. bilgisayar olarak topluyoruz o yüzden OC yapma ihtimalimiz çok düşük. Ancak ASUS Prime A620M-E gerçekten BIOSTAR B650M Silver'dan daha iyi midir? ASUS A620M'ler için çok kötü yorumlar okudum. Bunun haricinde heatsinkleri yok bile ve 2 RAM slotu var. Öte yandan BIOSTAR anakarta baktığımda heatsink, 4 adet RAM slotu vb. gibi en azından kağıt üstünde ve görsel olarak dolu görünen bir anakart. Bu sebeple kafamda çok büyük bir soru işareti oldu.

En son mesajımı okuyun.

Ben k serisi sanmıştım e ymiş.

En son mesajımı okuyun.

Ben k serisi sanmıştım e ymiş.
Okudum hocam mesajınızı. K seriisi değil Asuslar. Prime B650M-K var en ucuza +1300 TL olarak ancak o anakartta bechmarklarda en sıcak çalışan anakart olarak görünüyor. Önceki mesajımda dediğim gibi Asusun alınabilir denebilecek anakartları +2000 TL'den başlıyor gibi o da bütçemi aşıyor.

Okudum hocam mesajınızı. K seriisi değil ASUS'lar. Prime B650M-K var en ucuza +1300 TL olarak ancak o anakartta bechmarklarda en sıcak çalışan anakart olarak görünüyor. Önceki mesajımda dediğim gibi ASUS'un alınabilir denebilecek anakartları +2000 TL'den başlıyor gibi o da bütçemi aşıyor.

BIOSTAR kompenent olarak cok giriş seviyesi kullanıyor bir de Firmware'leri cok sıkıntılı o yuzden onermiyorum ama yine de siz bilirsiniz.

Bende B550MH var hocam ama sonuçta BIOS üreticisi yine BIOSTAR, pek fark olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı