BIOSTAR B650M Silver vs BIOSTAR B650M X3D Pro+

Bu BIOSTAR anakartların doğru dürüst bir web destek siteleri bile yok benim gördüğüm.
Var hocam desteği ama kartın kalitesi tartışılır.

@kosegamer Bilgiler burada:

B650M Silver bilgileri de burada:

Son düzenleme:
Bende bu konuyu açmıştım yerli yabancı bir kaynak bulamadım ama şans diyip x3dpro aldım yeni model olduğundan sanırım hiç kaynak yorum yoktu, ancak şimdilik memnunum bios ayarlarını youtubedan aynı işlemci ve başka biostar anakart kullanan birinden bakarak yaptım kafama yattığınca tabi. şu an gayet memnunum ileriye dönük olduğunu düşünüyorum. Bios güncellemesi yapmakta kolay, programı bile var ve update tuşu da var biostar sitesinde nasıl yapılacağı yazıyor bios yazılımı da çok yeni yayınlanmış yakında bir tane daha tam sürüm çıkacak beta olanı yüklemedim kararlı versiyonu yükledim o da çok yeniydi. Pc hızlı açılıyor diğer donanımlarım kuvvetli olduğundan olabikir biostar yazısı geliyor 1 sn sonra windows geliyor. Dört ram slotu m2 yuvası soğutucuları derken benim hosuma gitti başka markalarda bu tarz anakart diyince 6-7k oluyordu. wifi için maalesef kart yok sadece antenler var laptopdan falan söküp takılabilir ben direkt modul aldım kolayca taktım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı