BIOSTAR B650MP-E Pro ile Wi-Fi nasıl kullanılır?

Semih Dejavu

Decapat
Daha fazla  
Elimde BIOSTAR B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart var. Herhalde Wi-Fi bölümü varmış. Wi-Fi 6 modemim var nasıl sağlıklı tam performasn bağlanabilirim. Wi-Fi kartı almam gerek diye düşünüyorum fakat PC'yi yeni topladım. Neredeyse hiç param kalmadı, ucuz ve güzel beni idare edebilecek parçaları önerirseniz sevinirim. 300 Mbps internetim hakkını verse yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Elimde BIOSTAR B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart var. Herhalde Wi-Fi bölümü varmış. Wi-Fi 6 modemim var nasıl sağlıklı tam performasn bağlanabilirim. Wi-Fi kartı almam gerek diye düşünüyorum fakat PC'yi yeni topladım. Neredeyse hiç param kalmadı, ucuz ve güzel beni idare edebilecek parçaları önerirseniz sevinirim. 300 Mbps internetim hakkını verse yeter.

Anakartta zaten Wi-Fi dahil, ama anten takılması lazım daha iyi internet için. Wi-Fi kartı almanıza çok da gerek yok, anten gibi bir şeyle geliyor diye biliyorum ama ASUS antenlerinden daha ilginç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta zaten Wi-Fi dahil, ama anten takılması lazım daha iyi internet için. Wi-Fi kartı almanıza çok da gerek yok, anten gibi bir şeyle geliyor diye biliyorum ama ASUS antenlerinden daha ilginç.
Wi-Fi kartı mevcut değil anakartta, her türlü Wi-Fi kartı alınması lazım.

Wi-Fi AX210 chipler uygun fiyatlı ve yüksek performanslıdır. Pişman etmez üzmez. Bende bulunan anakarta aldım. 2'de Anten'im vardı. Sorunsuz çalışır.

2230 boyutlarında bir wifi card slotu var anakartınızın fakat anten kutudan çıkmadıysa uygun antende almanız lazım. Mesafe kısaysa antensiz şekilde de işinizi görebilir. Ama bu tarz kartlar genelde toplu satış ürünleri, perakende şekilde iyisini bulmak zor olabiliyor. En iyisi yeni bir kendi antenleri olan PCI-E wifi adaptör almanız bence.

2230 boyutlarında bir Wi-Fi Card slotu var anakartınızın fakat anten kutudan çıkmadıysa uygun antende almanız lazım. Mesafe kısaysa antensiz şekilde de işinizi görebilir. Ama bu tarz kartlar genelde toplu satış ürünleri, perakende şekilde iyisini bulmak zor olabiliyor. En iyisi yeni bir kendi antenleri olan PCI-e Wi-Fi adaptör almanız bence.

Anakarttan anten çıkıyor.

Hocam merhaba bunlara hiç gerek yok bende de aynı anakart var mercuys muh6 diye bir adaptör var anten tarzı tak USB portuna internet hızında hiç kayıp olmuyor çok iyi hem fiyatı da uygun Hepsiburada'da SELAM100 kuponuyla 167 TL'ye almıştım 650 Mbps kadar destekliyor sorunsuz tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı