BIOSTAR B650MP-E Pro ile Wi-Fi nasıl kullanılır?

Anakartta zaten Wi-Fi dahil, ama anten takılması lazım daha iyi internet için. Wi-Fi kartı almanıza çok da gerek yok, anten gibi bir şeyle geliyor diye biliyorum ama ASUS antenlerinden daha ilginç.

Wi-Fi kartı mevcut değil anakartta, her türlü Wi-Fi kartı alınması lazım.

Wi-Fi AX210 chipler uygun fiyatlı ve yüksek performanslıdır. Pişman etmez üzmez. Bende bulunan anakarta aldım. 2'de Anten'im vardı. Sorunsuz çalışır.

2230 boyutlarında bir Wi-Fi Card slotu var anakartınızın fakat anten kutudan çıkmadıysa uygun antende almanız lazım. Mesafe kısaysa antensiz şekilde de işinizi görebilir. Ama bu tarz kartlar genelde toplu satış ürünleri, perakende şekilde iyisini bulmak zor olabiliyor. En iyisi yeni bir kendi antenleri olan PCI-e Wi-Fi adaptör almanız bence.

Anakarttan anten çıkıyor.

(O zaman niye arkada anten var?)

Wi-Fi kartı takmak istersen hem kartın hem antenlerin yuvası hazır olsun diye. Normalde Wi-Fi kartları tek başına satılır, bazı markalar onları PCI-e yuvalarına uygun tasarlar ve antenli şekilde yaparlar ama normalde harici antene sahip olmayan cihazlardır.

Hepinze teşekkür ederim arkadaşlar <3.

Beyler bende bu anakartı alıcam kısa ve öz şekilde wifi kullanmam için gerekli neyi satın almam gerkeiyor link atabilirmisiniz şimdiden teşşekürler(denenlerden pek birşey anlamadım ondan)

Bende bu anakartı alacağım kısa ve öz şekilde Wi-Fi kullanmam için gerekli neyi satın almam gerkeiyor link atabilir misiniz şimdiden teşekkürler(denenlerden pek bir şey anlamadım ondan)

Anakartın kendisindeki Wi-Fi bağlantılarını kullanmak istiyorsan amazon ax210 kartı al. Eğer ki PCI-e X1 slotunu kullanmak istiyorsan diğer arkadaşların attığı PCI-e X1 kartlarını alabilirsin.

Bende bu anakartı alacağım kısa ve öz şekilde Wi-Fi kullanmam için gerekli neyi satın almam gerkeiyor link atabilir misiniz şimdiden teşekkürler(denenlerden pek bir şey anlamadım ondan)

Hocam bunun gibi bir şey alsan yetiyor USB portuna tak direk kullan interneti ben bunu kullanıyorum mükemmel bir şey buna benzer daha ucuz bir şey almak istiyorsan kablosuz ağ adaptörü yaz Akakçe'ye incele hoşuna gideni.

Hocam bunun gibi bir şey alsan yetiyor USB portuna tak direk kullan interneti ben bunu kullanıyorum mükemmel bir şey buna benzer daha ucuz bir şey almak istiyorsan kablosuz ağ adaptörü yaz Akakçe'ye incele hoşuna gideni.

Bunlar düzgün çalışmıyor.

Dostlar dönüşler için teşekkür ederim aklımda bir soru kaldı internetim 1000MBPS destekliyor bu kartlar sayesinde aynı hızları alabilirim degilmi Ethernet bağlama gerek kalmadan? Tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı