BIOSTAR B650MP-E Pro ile Wi-Fi nasıl kullanılır?

Aynı anakartı bende kullanıyorum wifi modüle altyapısı hazır evet fakat hangi m2e wifi kartını almamız lazım o kadar karışıkki?intelde çalışanlar ayrı amd anakart ta çalışanlar ayrı gibi...
(biostar b650mp-e pro) m2e key wifi modül olarak geçiyor ama kendi içerisindede ayrışıyor? Takıp kullanan oldumu?

Aynı anakartı bende kullanıyorum Wi-Fi modüle altyapısı hazır evet fakat hangi m2e Wi-Fi kartını almamız lazım o kadar karışıkki? Intel'de çalışanlar ayrı AMD anakart ta çalışanlar ayrı gibi...
(BIOSTAR B650MP-E Pro) m2e key Wi-Fi modül olarak geçiyor ama kendi içerisindede ayrışıyor? Takıp kullanan oldu mu?

CNVio yazanlar sadece Intel sistemde çalışanlar. Yazmayanlar ise hem Intel hem de AMD sistemde çalışıyor. Fakat Wi-Fi 7 kart alırsanız hem Intel'de hem de AMD sistemde çalışmayabilir. Bazı BE kartları nedense 3 nesil öncesine ait olan işlemcilerle beraber çalışmıyor. Wi-Fi 6 kartların hepsini bu şekilde değerlendirebilirsiniz.
Ekte attığım gibi CNVio2 olanı tercih ederseniz sadece Intel sistemlerde çalışacaktır. Fakat AX210 alırsanız istediğiniz her sistemde kullanabilirsiniz. Yakın zamanda mini bir sistem topladım. Onda AX210 kullanıyorum. Evde eski laptoplarıma ve mini PC'ye de AX210 taktım. Mini sistemin incelemesini paylaştığımda orada da görebileceksiniz. Buraya eklerim.

1735769723268.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı