Çözüldü BIOSTAR B650MT BIOS Update sırasında USB çıkarıldıktan sonra sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ezFatih

Decapat
Daha fazla  
BIOSTAR B650MT anakartım var. BIOS'u güncelleyecektim, USB'yi seçtim. Güncelleme yapılırken "removing" yazdı, ben de USB'dekiler silinecek sanıp USB'yi güncelleme sırasında çıkardım ve bilgisayar şu an çalışmıyor. BIOS pilini çıkarıp taktım, bu sefer de DRAM ışığı yanıyor. RAM'leri çıkarıp taktım, bir şey değişmedi. BIOS Update tuşuna bastım, bir şey olmadı. Ne olursunuz, yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOSTAR B650MT anakartım var. BIOS'u güncelleyecektim, USB'yi seçtim. Güncelleme yapılırken "removing" yazdı, ben de USB'dekiler silinecek sanıp USB'yi güncelleme sırasında çıkardım ve bilgisayar şu an çalışmıyor. BIOS pilini çıkarıp taktım, bu sefer de DRAM ışığı yanıyor. RAM'leri çıkarıp taktım, bir şey değişmedi. BIOS Update tuşuna bastım, bir şey olmadı. Ne olursunuz, yardımcı olun.
Geçmiş olsun bios siliniyordu o sırada. Servise yollamaktan başka çaren yok.

Neyse ki anakartınızda BIOS flashback özelliği mevcut. BIOS flashback ile BIOS güncelleme işlemini deneyin.

Servise yollamaktan baska yolun yok. Bios gg.
Geçmiş olsun bios siliniyordu o sırada. Servise yollamaktan başka çaren yok.
Geçmiş olsun hocam bir servise götürüceksiniz artık.

BIOS Update'yi başlattıktan sonra hiçbir şey ellenmez hocam bunu unutmayın bir şey falan çıkarılmaz PC'den.
Server kullanici hatasi demez degil mi?

Hocam yüklerler inşallah vallahi daha öyle bir deneyimim olmadı çok şükür.

Bende o yuzden sordum. Deneyimim olmadi ve bu sorundan dolayi karti gonderen kisilerden geri yanit almadim. O yuzden emin olamadim. Bu konulara hep garantiye yollayin, BIOS atarlar yaziliyor normal olarak. Ama hiç ksnin yanitini gormedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı