AHCI yazıyor fakat gene kuramadım.
Fast boot: disabled Sata Support: All Sata Devices sonra ya F10 tuşuna basıp Saving Changes and Reset bölümüne basın Yes butonuna basın. (Biostar BIOS arayüzünü bilmiyorum)bunlar var hangısını secmeliyim
Hocam konudan alakasız telefon numaranızı kaldırın yazıdan ne olacağı belli olmaz risk almaya gerek yok.AHCI yazıyor fakat gene kuramadım telefon numaramı bıraksam yardımcı olurmusunuz 05321689361
bunu orda goremedımFast boot: disabled Sata Support: All Sata Devices sonra ya F10 tuşuna basıp Saving Changes and Reset bölümüne basın Yes butonuna basın. (Biostar BIOS arayüzünü bilmiyorum)
Fast boot: disabled Sata Support: All Sata Devices sonra ya F10 tuşuna basıp Saving Changes and Reset bölümüne basın Yes butonuna basın. (Biostar BIOS arayüzünü bilmiyorum)
Fotoğrafı atabilir misiniz? Yatay atınbunu orda goremedım
sorunu çözemedım arkadaşlar bunun drıverı varmı raıd dosyasının
B65GQ220.BSSFotoğrafı atabilir misiniz? Yatay atın
BIOSTAR: Motherboard Manufacturer Şu siteye girin bir bakın hocam.
Windowsa yüklediniz mi? (Kurulum aşamasında)B65GQ220.BSS
Update ComboAM5 PI 1.2.0.3a PatchA *Please update the chipset driver to version 7.01.08.129 en son bunu yukledım yıne olmadı
İşlemci ne işlemcinin chipset driverini indirmeyi deneyin.B65GQ220.BSS
Update ComboAM5 PI 1.2.0.3a PatchA *Please update the chipset driver to version 7.01.08.129 en son bunu yukledım yıne olmadı
Windowsa yüklediniz mi? (Kurulum aşamasında)
İşlemci ne işlemcinin chipset driverini indirmeyi deneyin.
Hocam BIOS'a yeniden gidip şu aşamaları takip edip ayarları kontrol eder misiniz?
- FreeDOS (İşletim Sistemi Kurulu Değil)
 - AMD Ryzen 7 7700X 4.5GHz - 5.4GHz 40MB AM5 105W Tray İşlemci
 - Biostar B650MT-E PRO DDR5 6000MHz AM5 mATX Anakart
 - Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 Ekran Kartı
 - TwinMOS VOLTX 64GB RGB (2x32) 6000MHz DDR5 CL36 Masaüstü Bilgisayar RAM
 - TwinMOS CoreX 1TB 5000-4800MB/s M.2 SSD NVCX1TBG42280

Bu sürücü bulmadan önce son çare hocam.Hocam BIOS'a yeniden gidip şu aşamaları takip edip ayarları kontrol eder misiniz?
Advanced veya Storage Configuration menüsüne git.
NVMe Mode veya benzeri bir ayar varsa, Enabled (açık) olduğundan emin ol.
CSM (Compatibility Support Module) ayarını bulun, Disabled (kapalı) yap ve sadece UEFI Boot aktif olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.