BIOSTAR H310MHP sistem internete bağlanmıyor

Mert Taha Engin

Centipat
Merhabalar, bugün bilgisayarımı açtığımda internete bağlanamadığımı fark ettim. Sorun gidericiyi çalıştırdığım zaman bana driver kurulu olmadığını söyledi, ben de driveri telefonuma indirip bilgisayarıma attım ve çalıştırdım fakat bir değişiklik olmadı. Bunun üstüne birkaç şey denedim, gene bir fark olmayınca bilgisayara format attım. Hiçbir değişiklik yok. Yardımınıza muhtacım. Aşağıya birkaç fotoğraf bırakıyorum. Anakart modelim: BIOSTAR H310MHP.

Dosya Ekleri

• 16287972737446804369394777847523.jpg
    16287972737446804369394777847523.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 41
  • 16288816051405100883619207401453.jpg
    16288816051405100883619207401453.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 45
Merhabalar, bugün bilgisayarımı açtığımda internete bağlandığımı fark ettim. Sorun gidericiyi çalıştırdığım zaman bana driver kurulu olmadığını söyledi, ben de driveri telefonuma indirip bilgisayarıma attım ve çalıştırdım fakat bir değişiklik olmadı. Bunun üstüne birkaç şey denedim, gene bir fark olmayınca bilgisayara format attım. Hiçbir değişiklik yok. Yardımınıza muhtacım. Aşağıya birkaç fotoğraf bırakıyorum. Anakart modelim: BIOSTAR H310MHP.

Bilgisayarına telefonu USB kablo ile basğla ve telefonun hotspotu ile interneti USB üzerinden bilgisayara aktar bilgisayar internete bağlandıktan.
Sonra diğer aygıtlar listesindeki donanımlara sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de otomatik olanı seç sistem internetten uygun sürücüyü kuracaktır.

Bilgisayarına telefonu USB kablo ile basğla ve telefonun hotspotu ile interneti USB üzerinden bilgisayara aktar bilgisayar internete bağlandıktan.
Sonra diğer aygıtlar listesindeki donanımlara sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de otomatik olanı seç sistem internetten uygun sürücüyü kuracaktır.
İnterneti nasıl hotspot ile aktaracağım ?

Bağladım ne yapmam gerek tam şu an?

PC internete çıktı ise yukarıda attığın ekranda diğer aygıtlar listesindeki ünlem olan aygıtlara sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de.
Eğer Windows Update'ye yönlendirirse Update altından isteğe bağlı güncellemeleri yükle.

PC internete çıktı ise yukarıda attığın ekranda diğer aygıtlar listesindeki ünlem olan aygıtlara sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de.
Eğer Windows Update'ye yönlendirirse Update altından isteğe bağlı güncellemeleri yükle.
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın Windows update deki bütün updateleri yaptım isteğe bağlılar dahil anakartin sitesinden driveri indirdim ama hiçbir fark yok modem kablo vrya soket bu tür sıkıntı yapar mı durup dururken oldu çünkü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı