BIOSTAR markasının ekran kartları alınır mı?

frukoin

Megapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle bilinmedik markaların ekran kartı yapmalarını takdir ediyorum açıkçası. Keşke piyasada çok daha fazla güçlü marka olsa da savaşlarını izlesek. Ayrıca hayalim AMD ve Intel gibi rakip bir firmanin meydana çıkması ama gerçekleşir mi bilinmez. Konuya gelecek olursak sen yine de bilindik markalara yönel dostum.

Ben böyle bilinmedik markaların ekran kartı yapmalarını takdir ediyorum açıkçası. Keşke piyasada çok daha fazla güçlü marka olsa da savaşlarını izlesek. Ayrıca hayalim AMD ve Intel gibi rakip bir firmanin meydana çıkması ama gerçekleşir mi bilinmez. Konuya gelecek olursak sen yine de bilindik markalara yönel dostum.
30 seneden fazladır piyasada olan bir firmayı sırf ülkemizde fazla yok diye bilinmeyen marka olarak sıfatlandırmanız komik olmuş. BIOSTAR yıllardır piyasada, sizin o bildiğiniz markalar yokken BIOSTAR vardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı