BIOSTAR RX 6400 alınır mı?

nacnesnahila

Decapat
Katılım
21 Aralık 2022
Mesajlar
830
Selam arkadaşlar, PC toplayacağız bir arkadaşa 8 bin lira bütçesi var. BIOSTAR RX 6400 ekran kartı 2650 TL sizce alınır mı?
 
2. el RX 580 gibi kartlar daha iyi olur çok fazla oyunu oynatamaz 6400.
@Qwerty10 merak ediyorum neden beğenmedim attınız
 
Son düzenleme:
Alınır gayet güzel ekran kartı, çoğu düşük bütçeli hikaye oyununu oynatıyor Apex gibi oyunlarda da sıkıntısı olmaz RX580 gibi bir kart alıp 60-80 derecede sistem boğmanın anlamı yok, garantisi olmayan ürün almak bu dönemlerde çok riskli.
 
Bence o bütçeye 2.el bilgisayar alsın arkadaşın. Ben de kendi arkadaşım için bakmıştım ama çok rezil sistemler var o bütçelere. Ya 2.el alsın ya da para biriktirsin bence.
 
Gayet güzel ekran kartı mı? Hocam Rx 6500 bile pci 4 mevzusundan yerden yere vurulmuşken nasıl güzel bir kart 6400? O parayla çok daha iyisini bulur 2.el. 3 5 test yapsın denesin alsın. Zira başka çaresi yok.
 
Hocam bence sadece testlere bakarak yorum yapmayın uzun vadede kullanacak birisi için rx580 hiç iyi bir kart değil çok eski miningsiz bulunmuyor bir sorunu olsa elde kalacak bir kart ayrıca arkadaşımda R3 1300x 6400 var gayet de her oyunu oynuyor sonra fps drop sıkıntısı yapar çok bilmişliğin lüzmu yok lütfen bilmiyorsanız yazmayın
 
RX 6400 alırda BIOSTAR alınmaz her oyunu oynatır kart orta grafiklerde RX580 daha iyi ama güncel kart her zaman daha iyi yalnız 580 6400 gibi kartlara 2 k üstü verilmez dikkat et.
 
Gayet güzel ekran kartı mı? Hocam Rx 6500 bile pci 4 mevzusundan yerden yere vurulmuşken nasıl güzel bir kart 6400? O parayla çok daha iyisini bulur 2.el. 3 5 test yapsın denesin alsın. Zira başka çaresi yok.
RX580'e göre güzel.

RX 6400 alırda BIOS star alınmaz her oyunu oynatır kart orta grafiklerde RX580 daha iyi ama güncel kart her zaman daha iyi.
BIOS star markasını ilk defa duyuyorum hocam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…