BIOSTAR RX 6400 alınır mı?

580 biraz daha güçlü Evet ama çoğu oyunu nasıl oynatmaz her oyunu oynarsın o kartla orta grafiklerde yerine göre düşük ayarlarda oynarsın ama genede oynatır.
Burada sorun oynatmasından ziyade hangi ayarlarda oynatacağı açıkçası. Aynı paraya high ayarlarda oynamak varken medium low karışık ayarlarda oynamak çok saçma olur. Tabii sizin dediğinizden bağımsız söylüyorum bunu yanlış anlamayın dediğiniz doğru.

580 biraz daha güçlü evet ama çoğu oyunu nasıl oynatmaz her oyunu oynarsın o kartla orta grafiklerde yerine göre düşük ayarlarda oynarsın ama gene de oynatır.

Şu an 6400'ün NVIDIA'daki rakibi GTX 1650'ye sahibim nighbor 2'yi düşük grafiklerde anca oynatıyor VRAM çok sıkıntılı RDR ile God of War indirimdeyken bilerek almadım oynatmaz diye Forza 5'i düşükte 60 ile oynatıyor FSR ile.
ve rx580 bir tık değil bayağı fazla performanslı rx 6400e göre 1-2 yıla bakarsın yeni hiç bir oyunu açmaz

Şu an 6400'ün NVIDIA'daki rakibi GTX 1650'ye sahibim nighbor 2'yi düşük grafiklerde anca oynatıyor VRAM çok sıkıntılı RDR ile God of War indirimdeyken bilerek almadım oynatmaz diye Forza 5'i düşükte 60 ile oynatıyor FSR ile.
Ve RX580 bir tık değil bayağı fazla performanslı RX 6400e göre

Doğrudur aynı kart bende de vardı çünkü bütün oyunları oynuyordum donma kasma olmadan 16 GB RAM R5 5500 ile

ve rx580 bir tık değil bayağı fazla performanslı rx 6400e göre 1-2 yıla bakarsın yeni hiç bir oyunu açmaz
Cyberpunk'u PCI 3.0 performansıyla düşük ayarda 30 FPS'in altında oynatıyor.
Gayette oynanıyordu fsr teknolojiside var Kafa rahat ama 580 biraz daha güçlü.

Emin ol GTX 1650 çok daha iyi o karttan.

Biostardan uzak dururum ben olsam.
Kesinlikle. Msi Asus Sapphire ve XFX hariç diğer markaları pek önermem açıkçası. Tabii bu saydıklarım hariç kalanların hepsi de dandik değil ama bunlar en üst seviyedekiler. Ama söylediğim gibi Rx 6400 şuan bu bütçede en rezil seçim olacaktır muhtemelen.

Arkadaşlar selamünaleyküm tekrardan, arkadaşın para konusunda sıkıntısı yok lakin yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynayacak zamanı da yok. Bu sebeple akşamları 1-2 saat arkadaşlarla Online FPS tarzında oyunlar oynayacağız. Yani orta seviye bir kasa olmasına bile gerek yok. Kaldı ki sıfır olsun istiyor çünkü 2. el ürünü almaya gidecek vaktimiz yok ve son olarak 2. el parçayı eğer İstanbul içi güvenilir 2.el satıcı bildiğiniz test falan yapmadan alabileceğimiz varsa ancak o şekilde alabiliriz. Teşekkürler tekrar iyi geceler herkese.

Arkadaşlar selamünaleyküm tekrardan, arkadaşın para konusunda sıkıntısı yok lakin yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynayacak zamanı da yok. Bu sebeple akşamları 1-2 saat arkadaşlarla Online FPS tarzında oyunlar oynayacağız. Yani orta seviye bir kasa olmasına bile gerek yok. Kaldı ki sıfır olsun istiyor çünkü 2. el ürünü almaya gidecek vaktimiz yok ve son olarak 2. el parçayı eğer İstanbul içi güvenilir 2.el satıcı bildiğiniz test falan yapmadan alabileceğimiz varsa ancak o şekilde alabiliriz. Teşekkürler tekrar iyi geceler herkese.
Anladığım kadarıyla iş adamısınız hocam. O kadar para sayıyorsunuz taş çatlasın 1 saate parçaları alır dönerdiniz. Neyse konuya dönersem o zaman apu sistem falan alsın hazır ekran kartıyla onla bunla uğraşmasına gerek yok. Ya da gitsin bu bütçede güvenilir bi siteden hazır sistem alsın. Online oyunları kaldıramayacak kadar kötü pc ler artık satılmıyor bile zaten.

Anladığım kadarıyla iş ada mısınız hocam. O kadar para sayıyorsunuz taş çatlasın 1 saate parçaları alır dönerdiniz. Neyse konuya dönersem o zaman APU sistem falan alsın hazır ekran kartıyla onunla bununla uğraşmasına gerek yok. Ya da gitsin bu bütçede güvenilir bir siteden hazır sistem alsın. Online oyunları kaldıramayacak kadar kötü PC'ler artık satılmıyor bile zaten.

Haklısın vallahi, arkadaş biraz cimri de bu sebepten dolayı herkes sevmez kendisini. Ben de mesela 13 liraya bir PC aldım ama oynadığım oyunları görsen 600 FPS falan alacak kadar basit oyunlar. Ne gerek vardı 13 lira verdik demeye geliyorum bu FPS değerlerini gördükçe. Kaldı ki bu PC'ler evlerimizde büyük ihtimalle hakkı verilecek kadar kullanılmadan yıllanacak. Eski CS'ciyiz ve FPS'ten başka oyun oynamıyoruz, size danışmak istesem bu 8000-9000 bandında hazır bir PC var mı bildiğiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı