BIOSTAR RX 6400 alınır mı?

Hocam bence sadece testlere bakarak yorum yapmayın uzun vadede kullanacak birisi için rx580 hiç iyi bir kart değil çok eski miningsiz bulunmuyor bir sorunu olsa elde kalacak bir kart ayrıca arkadaşımda R3 1300x 6400 var gayet de her oyunu oynuyor sonra fps drop sıkıntısı yapar çok bilmişliğin lüzmu yok lütfen bilmiyorsanız yazmayın
Hocam adam size sadece 6400 hakkında yorum yapmış. Testlere bakıp RX580 alsın dememiş. Başka baksın 2.el demiş. Arkadaşınız rx6400'ü sorunsuz kullanıyor diye herkeste sorun çıkmayacak diye bir şey yok.

RX580'e göre güzel.

BIOS star markasını ilk defa duyuyorum hocam. :D
Rx 580 Rx 6400 e göre çok daha güçlü bir kart. Artı olarak sanırsam şunu düşünmüyorsunuz. Pci 4 olmadan o kart çok verimsiz olacak. Ki bu bütçede pci 4 sistem hayalden başka birşey olamaz. Zaten pci 4 bile olsa Rx 580 havada karada geçecek 6400'ü. Üstelik daha pahalı 6400. Akıl karı değil.

Rx 580 Rx 6400 e göre çok daha güçlü bir kart. Artı olarak sanırsam şunu düşünmüyorsunuz. Pci 4 olmadan o kart çok verimsiz olacak. Ki bu bütçede pci 4 sistem hayalden başka birşey olamaz. Zaten pci 4 bile olsa Rx 580 havada karada geçecek 6400'ü. Üstelik daha pahalı 6400. Akıl karı değil.
Miningden çıkmış 580'i alıp kasada cehennem sıcağını görünce PCI 3.0 4.0 mevzusu kalmamış olacak sonra KS yeni konu açacak sıcaklıklar şöyle, böyle diye.

Hocam bence sadece testlere bakarak yorum yapmayın uzun vadede kullanacak birisi için rx580 hiç iyi bir kart değil çok eski miningsiz bulunmuyor bir sorunu olsa elde kalacak bir kart ayrıca arkadaşımda R3 1300x 6400 var gayet de her oyunu oynuyor sonra fps drop sıkıntısı yapar çok bilmişliğin lüzmu yok lütfen bilmiyorsanız yazmayın
Tamam hocam. En iyi kart 6400. Her oyunu oynatıyor diye gidip tonla para sayın. Mediumdan öteye gidemeyince görürsünüz. Ayrıca Pci 4 olayını atlamışsınız sanırsam. En az 6 7 fps de oradan kaybedecek alıcı arkadaş. Ayrıca 8 gb lık Rx 580 varken 4 gb lık Rx 6400 ü tercih etmeniz de biraz komik değil mi sizce? Cehaletinize veriyorum.

Miningden çıkmış 580'i alıp kasada cehennem sıcağını görünce PCI 3.0 4.0 mevzusu kalmamış olacak sonra ks yeni konu açacak sıcaklıklar şöyle, böyle diye.

Siz miningi tam olarak ne sanıyorsunuz ben anlamadım ne sanıyorsanız öyle bir şey değil tek fanlı 6400'e göre çok daha iyi olacaktır sıcaklıkları ve daha yeni olmasına rağmen RX6400'den çok daha performanslı olacaktır.
6400 le gidip Valorant oynayacaksa alsın başka tür oyunu doğru düzgün açacağını zannetmiyorum.

Siz miningi tam olarak ne sanıyorsunuz ben anlamadım ne sanıyorsanız öyle bir şey değil tek fanlı 6400'e göre çok daha iyi olacaktır sıcaklıkları ve daha yeni olmasına rağmen RX6400'den çok daha performanslı olacaktır.
O kısım ile alakalı bilgim yok ama şunu diyebilirim. 2.el kart alırken ıncığına cıncığına kadar kontrol edin. Gerekiyorsa yarım saat oturun satıcıyla test yapın. Furmark testleri isteyin garantiye alın işinizi. Aşırı zor birşey değil. Para yoksa başka da seçenek yok.

O kısım ile alakalı bilgim yok ama şunu diyebilirim. 2.el kart alırken ıncığına cıncığına kadar kontrol edin. Gerekiyorsa yarım saat oturun satıcıyla test yapın. FurMark testleri isteyin garantiye alın işinizi. Aşırı zor bir şey değil. Para yoksa başka da seçenek yok.

O kadar detaylı bir tste gerek yok oraya düzgünce mining yapılmıştır diyorlarsa zaten miningden başka bir şey yapılmamıştır o kartta sıcaklı kdeğrlerine ve birkaç teste bakılması yeter.

O kadar detaylı bir tste gerek yok oraya düzgünce mining yapılmıştır diyorlarsa zaten miningden başka bir şey yapılmamıştır o kartta sıcaklı kdeğrlerine ve birkaç teste bakılması yeter.
Garanti olsun hocam o kadar para sayıyorlar sonuçta. Üstelik her satıcı güvenilir olmuyor denemeden alınmaz.

2. el RX 580 gibi kartlar daha iyi olur çok fazla oyunu oynatamaz 6400.
@Qwerty10 merak ediyorum neden beğenmedim attınız
580 biraz daha güçlü Evet ama çoğu oyunu nasıl oynatmaz her oyunu oynarsın o kartla orta grafiklerde yerine göre düşük ayarlarda oynarsın ama genede oynatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı