Biostar T690G Hackintosh uyumu

Team wiever ile olur.

- - - Güncellendi - - -

Bu hataların çözümü var.

Merhabalar dun tekrar bir ceza almisim ama pek anlayamadim "Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj" adi altinda fakat kotu veya yanlis bir turkce kullanmamistim aslinda, konuyla ilgili yonetimede mesaj attim ama bir geri bildirim alamadim. Herneyse o yuzden gecikti yine cevabim dun sizi baska forumlardanda buldum aslinda ama uzun zamandir kullanmiyormussunuz sanirim ayrica bir sosyal ag uzerinden de buldum ama ordan da erisemedim :) Yani herneyse sorunum hakkinda ne yapabilirim acaba? SS leri gordunuz. Birde teamviewerdan nasil bulabilirim sizi?

- - - Güncellendi - - -
@Burak Alkan

Forum uzerinden resimleri koyunca cok karmasik gozuktu bole daha derli toplu olur diye koydum. Ilk forum uzerinden koymustum zaten ama daha sonra resim gozukmemeye basladi ondan Dropboxa koydum. Birde forumda resmi istediginiz boyuta getirip uzerinden tiklayip buyutme gibi bir secenekte bulamadim o yuzden oyle link koydum. resimleride kucultup koysam error mesajlari gozukmeyecekti :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu torrenti indirip cd transmac ile yazdır. Amd için efi cd. Bu cd ile kuruluma geçeceğini umut ediyorum. Sorun olursa yazarsın. Forumdan bu şekilde yazışırız. Sen ceza almamaya dikkat et.
http://kickass.to/empire-efi-for-amd-machines-t3385879.html#main

Merhaba tekrar. Tesekkur ederim oncelikle simdi indiriyorum. Bu iso 46mb simdionce bunla baslayip daha sonra mi Hazard DVDsini takacagim o islem nasil olacak?

Edit: Aciklamasini simdi okudum cift cdrom gerekiyormus bu cd hep duracak icinde galiba. Biraz daha abartsam acaba Mavericks yuklenebilir mi bununla :)??

Mavericks zor iş. Şöyle yapman gerekiyor, efi cd takıp çalıştır, boot ekranı gelince cd yi çıkarıp kurulum cd sini tak cd rom un ışığı sönene kadar bekle sonra F5 tuşuna bas, hazard ı göreceksin sonra enter.

Su an dediklerinizi yaptim fakat yine ayni error ekrani cikti. Can't load kext diye baslayan siyah ekran :s

Edit: acaba makinada window yuklu bir sıkıntı olabilir mi bu sebepten?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı