Merhabalar gecen hafta bu konuyu actigimda bana yardimlarini birebir olarak uzaktan yardim ile gece gunduz demeden yardim eden parrhesia'ya cok tesekkur ediyorum. Kendisi sayesinde su anda buraya mac bilgisayarimdan yaziyorum! Kendisi sayesinde baya birsey ogrendim. Umarim bundan sonra bende burdaki arkadaslara bir sekilde yardimci olabilirim.
Kurdugumuz sistem:
OSX 10.6.6i Hazard Snow Leopard
Biostar T690G AM2
AMD Dual Core 2.33ghz 4400
ATI RADEON HD X1250 Onboard
2gb ram
400gm SATA HDD
Bu arada mac driveri olmayan bir usb wireless adapteri bile calistirmis oldum. Su an hersey calisiyor. Eger ayni sistemden baska arkadaslarinda varsa elimden geldigince bende yardimci olmaya calisirim.
Su an tek sikintim MultiBeast ile boot edemiyorum -x -v UseKernelCache=No USBBusFix=No GraphicsEnabler=No ve bircok komutlari denedim fakat olmadi tek tek olarak denedim, kombinasyonlari denedim fakat olmadi daha sonra Empire Efi boot cd si ile boot edip GraphicsEnabler=No komutuyla girdigimde hic bir sorunum yok fakat bunu boyle cd ile degilde daha efektif bi yolu olmali diye dusunuyorum. Acaba bilgisi olan arkadaslar var mi? Ayrica tekrar parrhesia'ya tesekkur ediyorum hersey icin.