Ucuz olanı alırdım ben. İkisi de iyidir.
Maks kaç olur bütçe. Çok zorlasan.Bunu PowerColor 4 GB RX 550'ye yükseltecektim fakat stokta yokmuş. Öneriniz var mıdır 3600 TL'ye sistem başka?Pollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Günlük kullanım derken? Google, Youtube vs diyorsan orada her kart aynıdır neredeyse. Ama oyunda biraz fark olur.Arkadaşlar 64 Bit RX 550 ile 128 Bit RX 550 arasında fark var mı günlük kullanım açısından?
Bunu PowerColor 4 GB RX 550'ye yükseltecektim fakat stokta yokmuş. Öneriniz var mıdır 3600 TL'ye sistem başka?Pollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Günlük kullanım derken? Google, YouTube vs diyorsan orada her kart aynıdır neredeyse. Ama oyunda biraz fark olur.
3800Maks kaç olur bütçe. Çok zorlasan.
Elinde disk var mı peki? HDD, SSD felan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.