petro_2
Hectopat
Ayarlar>Güncelleştirme>Kurtarma>Gelişmiş Başlangıç>UEFI Donanım Arayüzü
Ayarlara nasıl gireceğim?
Ayarlar>Güncelleştirme>Kurtarma>Gelişmiş Başlangıç>UEFI Donanım Arayüzü
Ayarlara nasıl gireceğim?
Fast Boot yüzünden olabilir. Bende de aynı şekilde ve fast Boot kapatma seçeneği yok. Birazdan çözümü yazacağım.Arkadaşlar temiz kurulum ile Windows 7'ye döneceğim için BIOS'a girmem lazım ama giremiyorum. 1 kere girebilmiştim ondan sonra Del tuşuna tıklasam bile giremiyorum açılmıyor hata da vermiyor. Ne yapacağım?
Shift tuşuna basılı tutaraktan yeniden başlata basın (başlatta). Kurtarma ekranı gelene kadar bırakmayın. Kurtarma ekranında sorun gider deyip UEFI ayarları gibi bir seçenek olmalı. Tıkladıktan sonra yeniden başlayacak ve açacak.Fast Boot yüzünden olabilir. Bende de aynı şekilde ve fast Boot kapatma seçeneği yok. Birazdan çözümü yazacağım.
Fast Boot yüzünden olabilir. Bende de aynı şekilde ve Fast Boot kapatma seçeneği yok. Birazdan çözümü yazacağım.
Shift tuşuna basılı tutaraktan yeniden başlata basın (başlatta). Kurtarma ekranı gelene kadar bırakmayın. Kurtarma ekranında sorun gider deyip UEFI ayarları gibi bir seçenek olmalı. Tıkladıktan sonra yeniden başlayacak ve açacak.
Neler çıkıyor kahin değilizBende o ekranda UEFI ayarı çıkmıyor.
Neler çıkıyor kahin değiliz.
Başlangıç Ayarlarına tıklayın orada yazıyor.Kusura bakmayın. Atıyorum hemen.
Buyrun hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.