Bahadir Kinali Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Bilgisayarım Windows 10 Lenovo V310 i5. Technopat'ın yazdığı makeleyi okudum ama pek anlayamadım USB vs. ne yapmam gerektiğini. Yardımcı olur musunuz? laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v310 15ikb - Lenovo Support TR buna güncelleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
Bilgisayarım Windows 10 Lenovo V310 i5. Technopat'ın yazdığı makeleyi okudum ama pek anlayamadım USB vs. ne yapmam gerektiğini. Yardımcı olur musunuz? laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v310 15ikb - Lenovo Support TR buna güncelleyeceğim.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Ocak 2021 #2 Bahadir Kinali dedi: Bilgisayarım Windows 10 Lenovo V310 i5. Technopat'ın yazdığı makeleyi okudum ama pek anlayamadım USB vs. ne yapmam gerektiğini. Yardımcı olur musunuz? laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v310 15ikb - Lenovo Support TR buna güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam Laptoplar'da genelde BIOS indirince içinde .exe oluyor onu çalıştırdığınız anda otomatik BIOS güncellenmeye başlıyor. Artı 0 Eksi
Bahadir Kinali dedi: Bilgisayarım Windows 10 Lenovo V310 i5. Technopat'ın yazdığı makeleyi okudum ama pek anlayamadım USB vs. ne yapmam gerektiğini. Yardımcı olur musunuz? laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v310 15ikb - Lenovo Support TR buna güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam Laptoplar'da genelde BIOS indirince içinde .exe oluyor onu çalıştırdığınız anda otomatik BIOS güncellenmeye başlıyor.
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #3 BIOS Güncelleme Rehberi BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerinde www.technopat.net Artı -2 Eksi
BIOS Güncelleme Rehberi BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerinde www.technopat.net
KS KS Bahadir Kinali Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #4 300319 dedi: Hocam Laptoplar'da genelde .exe oluyor onu çalıştırdığınız anda otomatik BIOS güncellenmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye gerek yok yani öyle mi? Artı 0 Eksi
300319 dedi: Hocam Laptoplar'da genelde .exe oluyor onu çalıştırdığınız anda otomatik BIOS güncellenmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye gerek yok yani öyle mi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Ocak 2021 #5 Bahadir Kinali dedi: USB'ye gerek yok yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz Dosya'nın içinde .exe ile ilgili bir program varsa USB belleğe gerek yok. Artı 0 Eksi
Bahadir Kinali dedi: USB'ye gerek yok yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz Dosya'nın içinde .exe ile ilgili bir program varsa USB belleğe gerek yok.
Sharkie Kilopat Katılım 26 Şubat 2018 Mesajlar 377 Çözümler 4 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #6 Bahadir Kinali dedi: Bilgisayarım Windows 10 Lenovo V310 i5. Technopat'ın yazdığı makeleyi okudum ama pek anlayamadım USB vs. ne yapmam gerektiğini. Yardımcı olur musunuz? laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v310 15ikb - Lenovo Support TR buna güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam attığın linkte readme dosyası var, orda yazana göre indirdiğin biosun .exe dosyasına çift tıklaman yeterli olarak gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Bahadir Kinali dedi: Bilgisayarım Windows 10 Lenovo V310 i5. Technopat'ın yazdığı makeleyi okudum ama pek anlayamadım USB vs. ne yapmam gerektiğini. Yardımcı olur musunuz? laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v310 15ikb - Lenovo Support TR buna güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam attığın linkte readme dosyası var, orda yazana göre indirdiğin biosun .exe dosyasına çift tıklaman yeterli olarak gibi gözüküyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #7 Bahadir Kinali dedi: USB'ye gerek yok yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Bazı laptop modelleri istisna çoğu laptoplarda BIOS güncellemesi .exe uzantılı BIOS güncelleme araçları ile güncellenir. USB genelde masaüstleri için. Artı 0 Eksi
Bahadir Kinali dedi: USB'ye gerek yok yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Bazı laptop modelleri istisna çoğu laptoplarda BIOS güncellemesi .exe uzantılı BIOS güncelleme araçları ile güncellenir. USB genelde masaüstleri için.
KS KS Bahadir Kinali Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #8 Sharkie dedi: Eki Görüntüle 834167Eki Görüntüle 834167 Hocam attığın linkte readme dosyası var, orada yazana göre indirdiğin BIOS'un .exe dosyasına çift tıklaman yeterli olarak gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım 10 dakikadır bu durumda. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Bahadir Kinali dedi: Hocam yaptım 10 dakikadır bu durumda. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Genişletmek için tıkla... Korkmaya başladım. Acaba bir sorun mu var? Dosya Ekleri IMG_20210113_203008.jpg 105 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 13 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Sharkie dedi: Eki Görüntüle 834167Eki Görüntüle 834167 Hocam attığın linkte readme dosyası var, orada yazana göre indirdiğin BIOS'un .exe dosyasına çift tıklaman yeterli olarak gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım 10 dakikadır bu durumda. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Bahadir Kinali dedi: Hocam yaptım 10 dakikadır bu durumda. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Genişletmek için tıkla... Korkmaya başladım. Acaba bir sorun mu var?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Ocak 2021 #9 Bahadir Kinali dedi: Hocam yaptım 10 dakikadır bu durumda. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Korkmaya başladım. Acaba bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Hiç tepki vermiyorsa 10 dakikadır elle açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bahadir Kinali dedi: Hocam yaptım 10 dakikadır bu durumda. Bir sıkıntı yoktur inşallah. Korkmaya başladım. Acaba bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Hiç tepki vermiyorsa 10 dakikadır elle açmayı deneyin.
KS KS Bahadir Kinali Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #10 300319 dedi: Hiç tepki vermiyorsa 10 dakikadır elle açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yani kapatayım mı bilgisayarı. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Hiç tepki vermiyorsa 10 dakikadır elle açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yani kapatayım mı bilgisayarı.