BIOS'u nasıl güncelleyebilirim?

Stabil çalışan bir sisteme gereksiz BIOS Update yapmak gereksiz ve genellikle risklidir.

[GÜNCELLEME]
Yeni fark ettim çoktan güncellemeyi denemissiniz bile yanlış BIOS'u aktarmadınız değil mi? Daha fazla beklemenizi öneririm en son çare kapatmak.

Hep mavi ekran hatası aldığım için yaptım.

[GÜNCELLEME]
Mavi ekran ve BIOS'un ne alakası var'ki yaptınız.

[GÜNCELLEME]
Yeni fark ettim çoktan güncellemeyi denemissiniz bile yanlış BIOS'u aktarmadınız değil mi? Daha fazla beklemenizi öneririm en son çare kapatmak.

[GÜNCELLEME]
Mavi ekran ve BIOS'un ne alakası var'ki yaptınız.
@power önermişti.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-01-13-21-12-55-794_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-13-21-12-55-794_com.android.chrome.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 45

Acele iş'e şeytan karışırmış :) @Pmw arkadaşın önerdiği laptop ile sizin laptop modeli veya donanımlar tamamen aynımı BIOS güncellemek tehlikeli bir iştir durduk, gereksiz yere yapılmamalıdır Yaparken'de birden harekete geçilmemeli laptop marka, donanımlar, anakartı iyice araştırmak gereklidir beklemenizi tavsiye ederim en son çare bilgisayarı kapatmak bilgisayar ölmüşte olabilir şatj aleti varsa elektrik gitmemeli şarja takın acil.

S
Acele iş'e şeytan karışırmış :) @Pmw arkadaşın önerdiği laptop ile sizin laptop modeli veya donanımlar tamamen aynımı BIOS güncellemek tehlikeli bir iştir durduk, gereksiz yere yapılmamalıdır Yaparken'de birden harekete geçilmemeli laptop marka, donanımlar, anakartı iyice araştırmak gereklidir beklemenizi tavsiye ederim en son çare bilgisayarı kapatmak bilgisayar ölmüşte olabilir şatj aleti varsa elektrik gitmemeli şarja takın acil.
Şuan şarjda ne kadar beklemeliyim daha? Normalde izlediğim videolarda 15 dakikaydı.
Çok korkuyorum şuan ağlamak istiyorum😟.
Güç tuşuna basılı tutayım mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı