BIOS'u nasıl güncelleyebilirim?

Acele işe şeytan karışırmış :) @Pmw arkadaşın önerdiği laptop ile sizin laptop modeli veya donanımlar tamamen aynımı BIOS güncellemek tehlikeli bir iştir durduk, gereksiz yere yapılmamalıdır Yaparken'de birden harekete geçilmemeli laptop marka, donanımlar, anakartı iyice araştırmak gereklidir beklemenizi tavsiye ederim en son çare bilgisayarı kapatmak bilgisayar ölmüşte olabilir şatj aleti varsa elektrik gitmemeli şarja takın acil.
Laptop doğru model. Mavi ekran hatalarında BIOS güncellemek sorunu çözmese bile başka sorunları çözebilir. Güncelde tutmak doğru. (Beta BIOS'lar hariç.)
Adım adım yaptığınız işlemleri anlatabilir misiniz? @Bahadir Kinali
@ogingsan Bu zamana kadar bir çok mavi ekran hatasında BIOS güncellettim. Çözdüğüm yüzden fazla konuda sorun çıkmadı. Bu ilk oldu.

Laptop doğru model. Mavi ekran hatalarında BIOS güncellemek sorunu çözmese bile başka sorunları çözebilir. Güncelde tutmak doğru. (Beta BIOS'lar hariç.)
Adım adım yaptığınız işlemleri anlatabilir misiniz? @Bahadir Kinali
BİOS'u güncelleştirmek için indirdim daha sonra exe.'yi çalıştırdım herhangi bir başka müdahale yapmadım herşeyi otomatik olarak kendi yaptı.Bi kaç yazı çıktı sonra siyah ekran bu şekilde fan vs. çalışıyor . Lütfen yardımcı olur musunuz ? Güç tuşuna basılı tutarak kapatmam mı lazım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı