BIOS'un güncel olup olmadığı nasıl anlaşılır?

marseloo

Femtopat
Katılım
14 Mayıs 2023
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi Sosyaller arkadaşlar. Desteğinize ihtiyacım var. BIOS'umun son sürüm mü değil olduğunu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2023-06-26 at 12.14.13.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-26 at 12.14.13.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 40
İyi sosyaller arkadaşlar. Desteğinize ihtiyacım var. BIOS'umun son sürüm mü değil olduğunu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

BIOS güncellemek için ustalığa gerek var mı bilmiyorum hiç denemedim ama +200 FPS falan vermeyecek bence çok uğraşmaya gerek yok bir de BIOS Update yaparken elektrik olası bir durumda giderse anakart gg olur ekstra masraf çıkar diye biliyorum.
 
Artı -1 Eksi
BIOS güncellemek için ustalığa gerek var mı bilmiyorum hiç denemedim ama +200 FPS falan vermeyecek bence çok uğraşmaya gerek yok bir de BIOS Update yaparken elektrik olası bir durumda giderse anakart GG olur ekstra masraf çıkar diye biliyorum.

Hocam ekran kartı aldımda görüntü gelmiyor birkaç konuda dolaştım işte hep BIOS Update falan demiş bir de kendim açıp sorayım dedim genede teşekkür ederim

Biosunuz şuan en güncel sürumde.
hocam ekran kartı aldım neden görüntü gelmez acaba
 
BIOS'a girip BIOS surumunu gosterin. Guncel BIOS surumunuz F9 olarak gozukuyor.
 
Guncelmis, F9 yaziyor surum.
 
BIOS güncellemek için ustalığa gerek var mı bilmiyorum hiç denemedim ama +200 FPS falan vermeyecek bence çok uğraşmaya gerek yok bir de BIOS Update yaparken elektrik olası bir durumda giderse anakart gg olur ekstra masraf çıkar diye biliyorum.

Bu bence çok saçma. BIOS'u her zaman en son sürümde kullanmak stabiliteyi arttırdığı gibi virüs gibi şeylere karşıda daha dayanıklı olur BIOS. Sizin dediğinize bakarsak masaüstü kullanıp UPS olmayanlar hiç açmasın bilgisayarı olası bir kesintide diskler zarar görebilir veya veri kaybı yaşanabilir. Zaten olası sorunlara karşı yedek bir BIOS var diye biliyorum.
 
Bu bence çok saçma. BIOS'u her zaman en son sürümde kullanmak stabiliteyi arttırdığı gibi virüs gibi şeylere karşıda daha dayanıklı olur BIOS. Sizin dediğinize bakarsak masaüstü kullanıp UPS olmayanlar hiç açmasın bilgisayarı olası bir kesintide diskler zarar görebilir veya veri kaybı yaşanabilir.

BIOS guncelleme notlarinda stabilite iyilestirmesi, guvenlik guncellestirmesi ya da islemci destekleme guncellemeleri bulunmuyorsa guncellemeye gerek yok. Stabilite ile alakali bir şey vardi bundan dolayi ben de guncellestirdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı